Sorozatok

Naszóval ma este lesz kinn a Prison Break evadnyito dupla resz (poszter), es ezzel el is kezdodik az igazi sorozatos év asszem. Ezt vároma legjobban, de szerintem minden első részt meg fogok nézni és kiválogatom amik bejönnek.

A másik amit még akartam, hogy bár nem reklámoztam mert utálom az rtl-t, de ugye elkezdték a Lost-ot adni, és hatalmas promója volt meg minden, ami be is váltotta a reményeket, és 50% fölött hozta a reklám szempontjából fontos korosztályt, így van remény még pár igényes sorozatra talán, a fantasztikus országos premierek (sok szar b film) mellet. A szinkron amúgy katasztrófa, a háttérzajok kb eltűntek sok helyen az első részben, na mindegy. Nemsokára kijön úgyis a dvd.

Ja még azt, hogy közben azért elkezdődött a Sopranos 5. évad is (at mondják nagyon sötét, Tony az AK-val ül a kertben (arra van engedélye?)), meg a Kemény Zsaruk is új részekkel (félbehagyták nyár elején az első évadot, még jó, hogy új részek vazze). És a MOnk egyre jobabn bejön nekem, bár inkább angolul nézem a TV2 helyett, mert az az adó botrányosan fogható itt, meg amúgy is berakták délutánra, pedig napi adagban azért túl sok.

human
írta
2005. 08. 29. 15:40
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.