Final Fantasy VII: Advent Children

A főszereplő felnéz az égre
Na tegnap is indult pár sorozat, de nem róluk lesz szó, bár ezt a címből és a képből valószínüleg kitaláltátok. Boncasztalon a Final Fantasy (mostantól FF) VII: Advent Children. Namost biztos hallotatok róla, volt már egy FF film Spirits Within címmel, és szerény személyem szerint a CGI odacsapkodott és még nézhető is volt, ezen kívül hatalmas bukta a mozikban. Az Advent Children ezért nem meglepő módon más utakon jár, és sajnos nekem annyira nem tetszőkön.

Története kb csak az FF játékok kipörgetőinek lesz érdekes szerintem. Na persze a CGI itt is büntetőtörvénykönyv, és már nem csak 1 szereplő kapott hosszú hajat hanem szinte mind.
És akkor lássuk a negatívumokat sorban:

  • sok helyen iszonyú gagyi zene, de komolyan, pedig néhol azért eltalálták.
  • lehet, hogy rajongókat leszögező sztori, de inkább egy animesorozatrésznek tűnik (Spirits pl nem), főleg amikor feltűnnek a régi haverok. naszóval tényleg rajongóknak.
  • szar beállítások, leginkább az elején. amikor felsorakoznak a harcosok a képen ááááj

Naszóval asszem egy 6/10 pontot adok rá én személy szerint, de az összeset csak a CGI miatt kapja.
Ahogy imdb-n is írja valaki:

This movie is NOT recommended for anyone who lack interest or have never played FF7 the game before watching. The movie relies on the audience’s knowledge of each character in the game to convey story plot elements. And it does so very subtly.
human
írta
2005. 09. 20. 16:11
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.