Transporter 2

Jason Statham öltönyben épp kigáncsol valakit egy csővel
Biztos feltűnt már enyhe rajongásom a popkorn mozikért (még a WotW-t is felpontoztam), mivel imádom a látvány és hangkoktélt, de sajnos a Trasporter 2-ről (trailer, imdb) semmi jót nem írhatok, mert még az átlagosnál is jobban elrugaszkodott a valóságtól, és még a szépgonosz nő sem szép. Egy pillanatig se higgyétek, hogy bukta a film anyagilag: 20 napja fut és már 20 milla haszon van rajta (32-ből készült így gondolom nyilvánvaló, hogy 52-nél tart), itthon is sokan fogják szeretni, a Stealth nevű borzalomnak is vannak rajongói.

Egy ideig persze reménykedtem, hogy jó film lesz, mivel Jason Statham az a csávó akinek jól áll az öltöny és abban is keménylegénynek néz ki (kár hogy nem ő lesz a Hitman filmben) tehát ideális akciósztár, sőt, itt a második részben már nem is erőltették a szakadt pólós részeket (azért van 1) ellentétben az előzővel. A csak bunyóval és autós akciójelenetekkel is kibékültem volna, de akkor beütött a crack.

Szóval még ha el is nézem, hogy a vékony préselt fa ajtót nem viszi át egy kézi automatafegyver, azt már nem, hogy ugyanaz a fegyver simán leszed egy helikoptert (mivan?), később, előbb is de ott nem volt zavaró, Statham mátrix ügynök módjára kerüli ki a golyókat, aztán ezen a képtelenségen túllépve zuhan 3-4 emeletnyit és a hátára esik, de semmi gond, mivel felpattan könnyedén. És akkor a bugyuta sztorit már azthiszem nem is szidom most, pedig lehetne. Adjatok már nekem egy jó új akciófilmet, lécci, mert ez 4/10.

human
írta
2005. 09. 21. 13:59
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Transporter 2” bejegyzéshez

  1. Ez a pasi mar onmagaban meger egy miset. Igazsag szerint az elso reszt lattam, de az teljesen lenyugozott. Akarkiakarmitmondhat, ezzel a foszereplovel csak jo film lehet. Es valaki mondta is nekem, hogy a masodik meg jobb, mint az elso. En bizom benne, es amint tudom meg is nezem ezt a masodik reszt. En el tudom neki nezni, ha egy kicsit a foldtol elrugaszkodott. Ez az en velemenyem. Mondhatnam, uff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.