Új sorozatnéző akció

És akkor eddig az eddig elvérzett újonc sorozatokról pár szó, amiknek tutira semmiképp nem adok második résznyi esélyt.

inconceivable 1×01
Ezt nem is tudom, hogy gondolták. Egy izé, megtermékenyítő klinikán játszódó sorozat a vészhelyzetes Ming-na dokinénivel ami annyira de annyira untalmas, hogy bár nem szoktam ilyet, de a 20-25. perc környkén végképp kikapcsoltam. Az adatokat böngészve látszik, hogy ezzel nem voltam egyedül. brr

out of practice 1×01
Sitcom ügyileg azt kell rólam tudni, hogy szinte minden szart megnézek, és szinte bármelyik abszolúlt bugyuta szaron tudok valószínüleg egy helyen nevetni, vagy több helyen mosolygni, namost az ezen egyik sem sikerült. A West Winges first lady az egyik szereplő aki itt is orvos, de igazából egyik karakter sincs jól kitalálva, vagy jól eljátszva, és a nulla derültségem szerint egy poén sincs benne. next.

criminal minds 1×01
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de kezd elegem lenni a sorozatgyilkosokból, a rájuk vadászó profilerekből meg kimondottan. Namost a Criminal Minds mint a nevéből sejthető, a bűnözők agyával foglalkozó muksókról szól, igen a profilerekről. Amúgy is unalmas volt, és a rész vége után elmondhatom, nem ez alapján fogom újra megszeretni a profilereket, de ha te odavagy értük akkor, nos akkor azért próbáld ki ezt a sorozatot.

human
írta
2005. 09. 28. 02:49
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.