Ocean’s 11

Komolyan senki nem akart eddig vitatkozni velem amikor kb 6/10-re tartottam az Oceans 11-et? Kedvenc (nem!) tévénk segítségével újra megnéztem, és hát egy ponttal legalább megemelem az értékelésem. Persze a legcoolabb film a Mint a kámfor, az Oceans 12 meg szétszállt szórakoztatás (sokak szerint gyenge, de kit érdekel), viszont ebben az Oceans 11-ben is akad pár hatalmas duma.

Brad Pitt és George Clooney az Ocean's 11-ben épp tévét néz

clooney: koszorút küldtél?
pitt: megvigasztaltam az özvegyét.

>

Lehet, hogy az egész filmutálatról Julia Roberts tehet. Gyerekek, ez a nő nem szép. Láttátok azt a szájat amivel rendelkezik? wtf. Soha nem értettem, és soha nem is fogom megérteni azt a valamit, nevezzük rajongásnak, ami Julia Roberts körül van. Nem, a Pretty Womanban sem szép, bocs. Sehol nem az.

Na de mostmár tényleg megkéne néznem az eredeti Ocean’s 11-et, nincs mese. A warner majdnem kapott egy pirospontot, hogy a több éves filmnek még mindig fenn van a siteja, de aztán mégsem, mert a trailert sehogy sem tudom működésre bírni.

human
írta
2005. 12. 12. 23:21
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Ocean’s 11” bejegyzéshez

  1. Julia Roberts nem szééép ???? Enyhén fogalmaztál :)!!! Baromi rusnya az a nő ! Egy horrorfilmben még elmenne …ő lenne a szörny :D !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.