Aeon Flux

Cherlize Theron az éjszakában
Szóval az Aeon Flux. Rögtön a lényegre térek, nem vártam túl sokat a filmtől, de sajnos azt nagyon alulteljesítette. Én csak másfél óra scifi akció jóságot szerettem volna látni, ami nincs tele túlságos képtelenségekkel, de sajnos a készítők máshogy gondolták. A trailer kezdetnek. Szörnyű, mi?

Szóval a történet röviden annyi, hogy a jövőben csak 1 város van, az utolsó, mivel valami szörnyű vírus miatt a föld többi része kihalt. Ezt a várost a Goodchildék irányítják, de van egy kis bibi, mivel nem annyira happy az élet itt sem, emberek tűnnek el meg minden. Az elnyomás persze megszüli itt is a szupertech ellenállóit, akik között is Aeon Flux a legjobb, aki most végre azt a megbízást kapja, hogy nyírja ki a főfő Goodchildot, de persze ez nem olyan egyszerű. Hát ennyi lenne a nagy történet, ami rávett az a már említett vágy valami fasza scifi akcióra, a másik pedig Charlize Theron aki végig testrefeszülő rucikban írtja az ellent. Theront megkaptam, a jó akciót meg nem, sajnos nagyon elbaszták.

Amúgy tudom, hogy volt a rajzfilm, 2 résznyit bírtam annó amikor megakartam nézni, de nem tudom miért. Anyagilag sem remekel a film, 62 millióból készült (doom anyone?) és most 25-nél tart, pedig jó pár hete bemutatták. Hiába szépítenénk, ez erősen bukta. Én egy 5/10-et osztok ki, de nem is tudom miért. Kerüljétek el és majd az rtlen megnézitek 3 év múlva “szupermozi”-ként.

human
írta
2005. 12. 21. 16:57
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Aeon Flux” bejegyzéshez

  1. Ugyan nem 3, hanem majdnem 15 évvel később, de megnéztem azt rtl-en (spike), és gyorsan fel is jöttem ide hogy vajon van-e róla írás :D Még a látottak hatása alatt állva csak annyit mondanék, hogy ekkora fost nem tudom, hogy láttam-e már, de lehet ha holnapra lenyugszom akkor már csak szimplán borzasztónak fogom gondolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.