Kőkemény Család azaz The Family Stone

majdnem az egész Stone család
Itt vannak az ünnepek, és felmerül benned, hogy kéne valami hangulatban passzoló filmet nézni hozzá mert a tv megint csak ismétleésekkel van tele, meg még pénteken is nyomják a Lost-ot és a Sebezhetetlen-t (igen ma lesz, aki még nem látta az nézze meg). Szóval üldögélsz és felcsapod a moziműsort, hogy mit adnak idén így az ünnep környékén. Tavaly ugye volt az Igazából Szerelem vagy mi, előtte volt Tapló Télapó, hát idénre a Family Stone jutott (trailer), amit ha rám hallgatsz akkor naaagyon messzire elkerülsz és inkább megnézed az említett Tapló Télepót ha még nem láttad.

Alap felálllás: van a nagyon összetartó és népes család, teljesen politikailag korrekten van egy homoszexuális fiuk akinek a párja még fekete is. Ezen család karácsonyi ünnepébe rángatja be az egy ideig mindenki által utált barátnőjét Meredithet (Sarah Jessica Parker-t) az egyik fiú. Itt felmerülne az emberben, hogy héé, ez klisés de lehet benne pár poén amit még nem láttunk százszor. Ne tartsátok vissza a lélegzetetek, mivel nincs. Az egész film az utolsó betűig kiszámítható, és még kicsit lehangoló is. De így ezt most komolyan mondtam, csináltak vagy mondtak valamit abból előre lehet tudni mi lesz a poén majd percek múlva.

A végére csak egy 4/10 jutott neki, még ezt sem tudom hogyan érte el. Nulla poén és történet, kicsi lehangolás. Kösz de inkább nem. Én mondjuk nem láttam a trailert a film előtt, de most megnéztem és az összes poén bennevan. Na helló, már csak a boszorkány meg a haverja(?) a ruhásszekrény van hátra.

human
írta
2005. 12. 23. 20:45
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.