Filmnézés az ünnepek alatt

Oké oké, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én karácsonykor nem akartam komoly filmet nézni, csak buta romantikus vígjátékokat, és a tv-ben találhatók közül a Nászok Ásza vitte a prímet. Nekem nem tetszik Drew Barrymore, de itt még ő is aranyos volt, pár poén ült és hát Adam Sandler film, gigacsöpögés a végén de kit érdekel. Na persze az 50 első randinál nem jobb, amiben szintén szép Drew néni.

Aztán itt volt a Hírek Szerelmesei, amit másodszor láttam, de szódával elment.

A harmadik megemlítendő áldozat a Must Love Dogs című valami, merthogy jó filmnek nem nevezném, de igazán rossznak sem. Szóval egy teljesen középszerű vígjáték, sokkal inkább nézzetek meg valami régebbi romantikust Cusackel. A film amúgy az internetes társkeresésről szól vagy mi. Hősnőnket a testvérei felrakják egy netes társkeresőbe a válása után. A nő szörnyű randizgat meg minden, de nem talál senki jót. Aztán hősünket is a testvére rángatja bele a buliba, és az első hirdetés amire válaszol az a hősnőnké. Randi, ami szörnyen megy, de hősünk beleszeret elsőre (akkor ezt most kiemelem, tehát az első hirdetés amire a pasi válaszol az sikeresnek bizonyul). Még sok sok bonyodalom nulla meglepetéssel, aztán happyend.

Ennyi. Fadíszítés közben még néztem valami régi karácsonyi filmet, de annak még a mostaniaknál is blődebb volt a vége, de nem baj mert akkor úgyis az kellett a hangulatomnak. Ja meg a Forrest Gump tegnap. Tudom, hogy van rajta fogás a fikázáshoz, de akkor is bejön nekem így nem bántanám soha.

human
írta
2005. 12. 28. 10:20
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.