In Justice 1×01

Már megint indul pár új sorozat, ezek azok akik nem jutottak be a szeptemberi első hullámba. Rögtön az első az In Justice, ami nálam az első rész után kapott egy gyönyörű cancelt, még annak ellenére is, hogy előfordul benne jobb széplány. Pedig a lányok meg tudják néha menteni a sorozatokat ideig óráig. Amúgy a Született Feleségek összefoglaló rész mögött ment a premiere, szóval ez azért segített kicsit, de később pénteken lesz és hát ott kevesen tudnak talpon maradni.

Akkor elmodnom mi is a sorozat lényege: egy ügyvédcsapat (National Justice Project) segít a hibásan elitélteken. Na nem csak simán rávilágítanak hol hibázott az eredeti védelem és kijuttatják az egyént aki segítségüket kéri, de még meg is találják az igazi gyilkost. Hát igen, ügyvédek. Érdemes pl. Boston Legalt megemlíteni itt, ami ugye inkább komédia mégis hihetőbb, mert ott csak felmentik az ügyfelet, és nem azért mert az ügyvédcsapat jobban nyomoz mint a normális nyomozók.

Tehát nyomoznak, okosak, 1-2 lányka szép plusz még a főnökükben is van némi Dr House (de csak másolás, meg hát gyenge és teljesen úgy néz ki mint Matthew Perry, csak nem ő az). Tehát vettek pár menő dolgot és még az is előfordulhatna, hogy jó a show, hát nem az. Halálunalom, egy gyenge mosolyt sikerült elmorzsolni és vagy 10 ásítást. Nem ajánlott.

human
írta
2006. 01. 02. 22:39
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “In Justice 1×01” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.