Arrested Development

a sorozat logója
Ha már így benne vagyok a sorozatokban akkor legyen szó egy olyanról is, ami jó. Ez pedig az Arrested Development. Az egész úgy kezdődik, hogy az első részben mivel apja nem Michaelt nevezi ki nyugdíjazásakor a cég élére, hanem a költekező anyját, ezért elhatározza, hogy nem beszél többet velük. Közbejön egy kis gixer, az öreget lecsukják, és senki sem képes vezetni a céget csak Michael, az összes többi családtag (nagy a rakás pedig) életképtelen őrült. Még nem nedves a bugyitok?

Akkor elmondom miért ez a második legjobb vígjátéksorozat jelenleg (az első a Scrubs, ez nem kérdés). Szóval mondom, várjál csak. Az abszurd humor a kulcs. Az az abszurd humor amit egyre kevésbé fognak az amcsik, ezért csökken a nézettség, de ez az ő bajuk, ha ezt is kinyírják (a Foxon van, a henteseknél). Ez az a sorozat amiben Godzilla házakat tapos de Rocket-man megmenti a helyzetet. Ahol semmi sem működik. Amúgy viszonylag sok helyszínes és elég drága sorozat, ezen kívül konzervnevetés sincs, és egyszerűen profi. Most nézem az első évadot, amit végre megszereztem, és tényleg lehet rajta szórakozni. Four Kings persze, dugjátok fel magatoknak a Four Kingset kedves NBC.

Mint mondtam, nézettségileg gondban vannak, és lebeg a fejük felett a kard vagy mi, de olyan pletykák járnak, hogy ABC vagy a Showtime szívesen átveszi, amit én megis értek, már most hatalmas kult a sorozat. A fox szerintem azért rendel mindig ilyen csonka évadokat, hogy legyen alibi ami miatt nem engedik át.

human
írta
2006. 01. 06. 22:45
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Arrested Development” bejegyzéshez

  1. biztos, hogy a scrubs? miért nem a u.s. office? vagy azt nem tartjuk szitkomnak? csak azért, mert hiába röhögöm én is szénné magam a scrubson, azért alapvetően elég sablonos tud lenni, vicces lúzerkedés, cox monológjai és felszínes moralizálás a fő összetevők kb. így is jó, de tényleg nincs jobb?

  2. Tökéletesen értetlenül állok a dolog előtt, mit szerethetnek ebben a sorozatban annyian. Egyszerűen be kell látni, az amcsiknak nem megy az abszurd humor ilyesféle izzadságszagú erőltetése. Életem legrosszabb sorozatélménye a Scrubs után.

  3. megnéztem a pilotot, és hát azonnal lerántottam vagy 20 részt annyira nagyon jó. nem is tudom mitől lesz jó egy sitcom, nekem a friends az alap, ott ugye az volt h minden főszereplő karaktere ki van dolgozva, a dialógok jók, színészek is elmennek, egyszóval meg van csinálva. az AD esetében ugyanezt tudom elmondani, kedvencem a szemüveges fickó, de a bűvész is ütős, de a hibbant is jó.

    bár maga az alaptörténet nem indokolná hogy kijöjjön ebből valami jó de mégis állat, sokkal jobb mint srubs, nem is értem mit esznek azon, erős közepes.

  4. Tegnap fejeztem be az első évadot. 3 nap alatt néztem meg :)
    Nagy Cool, nálam a friends az alap, de ez is nagyol jól sikerült.

  5. két nap alatt ledaráltam. nekem gyengének számított a kezdése, de az első harmad után nagyon megkedveltem. a karakterek és a színészek nagyon el vannak találva. nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz.

  6. ez durvan nezhetetlen, a masodik resz elejen fogtam es letoroltem a mar letoltotteket is…. unalmas, es nem humoros

  7. Nekem azért jön be mert egyáltalán nem hasonlít sem a friends-re sem a többi “jófejek hülyeségeket beszélnek és aláröhögnek” sorozatra.

  8. Magam sem tudom, miért épp a sorozat első évadját töltöttem fel az iPod-ra a vonatozás monotonitásának megelőzésére, hisz ahogy a korábbi kommentemből is kiderül, csúfosan elhasalt nálam 3 évvel ezelőtt, de így felirat nélkül totál elkapott. Mondjuk lehet, kellett hozzá egy Better Off Ted is, hiszen körülbelül az tárta fel előttem az efféle humor igazi ízét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.