Rock and Roll detektív

A másik film, amit senki nem mer kiadni normálisan magyarországon (Euban azért kiadták már, PAL DVD van). Szintén rejtély mitől, de kult státuszt ért el, az a Ford Fairlane kalandjai. Lehet Nagy Feró az oka, meg hogy akkor még tudtak magyar szöveget írni, és a káromkodást sem kellett tizenkettes korhatárra szabni, a teremburáját, igazából nem tudni mitől lett kult, és gigasokat idézett film Mo-n.

Alapsztori halálbuta, megbízzák Fordot kerítsen elő egy még a sztorinál is butább lányt. Régi jóbarátja adja a megbízást, aki kipurcan rögtön, meg egy nő aki semmin nem botránkozik meg. Meg van itt még mindenféle bénaság meg egy tökös rock and roll dall, ja és Al Bundy, vagyis a színész aki azt énekli, hogy butitájm butitájm. Ami klasszikussá teszi itthon, azok a beszólások, amik közül még te is hallottál már párat biztosan.

A film amúgy eredeti hanggal katasztrófa, de szó szerint. a főszereplő csávó abszolúlt nem konyít a színészmesterséghez. Sírvafakadsz annyira semmilyen eredeti nyelven, talán ez is a bukás oka, mármitn odakinn.

human
írta
2006. 01. 07. 23:53
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Rock and Roll detektív” bejegyzéshez

  1. Csak egyet tudok érteni a cikk írójával! Ez a film egyszerüen kib@szot#l fenomenális, a magyar szinkron pardés, Nagy Feró nálam teljesen egybefort Ford Fairlane-nel… Valóban kult filmmé nőtte ki magát az évek során, valószínűleg köszönhető a poénokban és beszólásokban bővelkedő magyar szinkronnak. Remélem kiadják dvd-n szinkronnal, mert nagyon hiányzik a gyűjteményemből – a kazettát meg már rongyosra néztük a haverokkal! Szóval olyan a film, hogy “Eszem f@szom megáll…Hóóó!”

  2. A leglazabb film amit valaha csinaltak. Imadom. Viszont nekem eredetiben is tetszett, bar lehet csak azert, mert magyarul mar vagy 15szor lattam:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.