Sha Po Lang

2 főbb szereplő bunyózik
Na végre eljutottam egy filmhez amit muszáj dicsérnem, mert nagyon bejött. Az lenne a Sha Po Lang. Van benne valami olyan keménység, ami már régóta hiányzik a bizonyos álomgyár filmjeiből (pg-13 bullshit, oh boy, hol van már a Die Hard korszak).

A film elég átlagosan kezd, és a sztori utána sem túl bonyolult. Az egész Po rács mögé juttatásáról szól, persze nem teljesen, de ez az alap. A film elején pont kijön a rács mögűl mert a társai kinyírják a szemtanút akinek a vallomás alapján itélnék el. Aztán ottvan a rendőr, aki megszállottan leakarja csukatni, mármint egyre inkább _mindenáron_. Nem kapott el a sztori elsőre, mi.

Ami miatt jó ez a film, azok a bunyók. Hihetetlenül kemények és durvák. Amikor először próbálják letartóztatni Po-t, akkor döbbentem le először, és sikerült űberelni a későbbiek során. Az a helyzet, hogy a filmet meg kell nézni. A végértékelésem egy 7/10, meg is mondom miért. Egy jó ideje már van némi stílusuk az ottani filmeseknek, dehogy a zenét még mindig csak néhány jelenetben sikerül eltalániuk az borzasztó.

human
írta
2006. 01. 17. 19:51
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.