Durr Durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang)

Elérkeztünk oda, hogy a filmben egyetlen egy hibát találtam, mégpedig, hogy a címválasztás ennyire nem sikeredett, és a nagyon kedves angol Kiss Kiss (Bang Bang)-el összetéveszthető ez a 2005-ös mesterremek.

a két főszereplő pisztollyal

Voltam vígjátékokon idén már párszor, de egyiken sem nevettem ennyit, mint ezen az eszméletlenül jó buddy movien, amit Shane Black készített nekünk. Csak hogy tisztába legyetek a névvel, az akcióvígjátéketalon Utolsó Cserkész írója, meg a Halálos fegyvereknél is megtalálható a neve. Akinek ez nem elég, annak meg ottvannak a poénok, amiken hatalmasakat lehet nevetni, a kamerából ‘kikacsintás’ meg maga a csúcs. Oké, néhol kicsit furcsa volt a film, de belefér. A pontszámot asszem már kitaláltátok, 9/10.

A tartalom röviden egy nyomozás, modern Marlowe módra, csavarokkal, Val Kilmerrel a meleg magánnyomozóval, aki brillírozik, és Robert Downey Jr.-al aki szintén jó. A lány hosszú cobjait nem is említem. Na, aki még nem látta annak irány.

human
írta
2006. 01. 26. 17:08
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Durr Durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang)” bejegyzéshez

  1. szégyen nem szégyen, én most néztem meg ezt a filmet, de szerintem kurvajó volt
    jók a poénok, jók a szereplók, jó a szinkron!!!
    úgyhogy ez nekem is egy 9/10
    akinek az utolsó cserkész tetszett, annak ez is fog :D

  2. Hihetetlenül különleges! és igazán ilyen filmekre vágyom! nem volt agyon reklámozva és Én is csak véletlenül láttam elöször de az elmúlt 2 évben készült hasonló film,aminek a humora és a története talán igazán érdekes,szerintem a “Füstölgő ászok” és az “alvilági játékok” azok amikre azt mondtam “igen,ilyen egy jó film!” ahoyg a Kiss kiss bang bang is! szerintem hatalmas dumákvannak csak azt sajnálom hiába idézek nem sokan ismerik fel:( pedig igenis vannak benne akkora mondatok mint a “Luke,Én vagyok az Apád” Kilmer és Downey hatalmasak együtt…story kibogozhatatlan s különösen relytéjes! számtalan jelenet és duma ami eszebe jut “buzi stukkernek hívom,egy lövés a tárban s aztán nézhetsz is egy másik után”

  3. Jó kis film! Nem a kedvencem ugyan, de egy estét simán megér rááldozni. Amikor Downey Michelle Monaghan kivillanó mellét nézi, hát az az arc haláli! Vagy ahogyan megsértődik a csaj beszólásain, pont mint egy gyerek… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.