Zathura: Az űrfogócska

A két gyerek főszereplő meg egy nagyobb
Na a héten bemutatott Zathura nem lesz klasszikus, inkább vasárnap esti szuper családimozi, ha kifogytak a Beethoven ismétlésből. Igen, családi mozi és én meg egyszerűen rohadt jót tudtam szórakozni rajta. Ennyi, nem több.

Akiknek nagyon tetszett régen a Jumanji, azok szerintem ezt nem fogják annyira szeretni, de én nem voltam azért túlzottan oda (talán tévében néztem meg, de az se biztos, hoyg végig), ez meg egyszerűen tetszett. Egy kissrác talál a pincében egy Zathura nevű társasjátékot, és berántja a bátyját egy partiba nagy nehezen. Ha elkezdődött a játék, onnanól meg a befejezésig nincs kiszállás, ez a szabály. Persze, hogy ismerős a sztori, de most az űrbe van kihelyezve, és jó.

Fú mennyiszer írtam le, hogy jó, 7/10 a magas szórakozásfaktor miatt. Pedig a trailere alapján nem vártam ám, és tényleg sokmindent ellőnek az előzetesben. Mi lehet izgi egy gyerekszereplős (nem túlzottan kedvelem az ilyen filmeket) családi moziban? Semmi, gondoltam, és szerencsére tévedtem. Azért csak óvatosan, mert lehet ti nem vagytok egy imdb szerint 5.9/10 filmre hangolva mostanában.

human
írta
2006. 02. 12. 00:25
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.