Az összes kereskedelmi adó mondjon le

Na jó, ha ne is mondjanak le, de legalább ne erőltessék a kult akciófilmeket agyonvágva, mert idáig hallani a sok rajongót ahogy fel-felszisszen. Ez van, ez most a Demolition Manról szól, de ide sorolható a Halálos fegyver (agyonvágott verekedés amikor Mel feljön a víz alól és kocsiajtóval kitöri valakinek a nyakát), szinte minden Bruce film ami a 90-es években készült (Utolsó cserkész, Die hardok..).

Egyszerűen el kéne fogadni már, hogy ez nem filmvetítés így agyonvágva. Ezek a filmek egy más kor szülöttei, ami nem votl ennyire politikailag korrekt, a főszereplők még cigiztek, és a filmek még coolok voltak, nem olyan erőtlen bizbaszok mint amiket manapság kitermel akciófilm címszóval Hollywood. A tv-k játszanak sorozatokat, azok már (némely kivélteltől eltekintve, főleg a kábeles adók sorozatai: Shield, Rescue Me) politikailag korrektek, még az agyonparanoizált. a tv neveli a gyereket szülőknek is majdnem megfelelők. Én meg megyek megölök valakit, mert a 90-es évek akciófilmjeit néztem karika nélkül (nem megyek, ne aggódjatok).

Azzal a dumával meg ne jöjjön nekem senki, hogy a vágások nem észrevehetőek, mert azzal megnézetem a Sziklát (hallottam a hörrenést, kedvest olvasó, mindannyiunknak fájt az a vágóolló bűntett) mégegyszer, vagy az említett vízparti verekedést a Lethal Weapon 2-ből.

human
írta
2006. 02. 14. 21:41
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.