T2 Ultimate Extended Edition

Úgy esett, hogy videókazettán kölcsönkaptam egy nyaraláskor a Terminátor 2 c. filmet angolul. Én pedig tizennemsok éves fejjel jól nekiestem, és végül a 25-ik újranézésnél elfelejtettem tovább számolni. Mindennap megnéztem, és baromira jó volt. Két robot, a jövő és Svájcinéger tökéletes recept volt a bonyolult lelkem számára. Aztán izgalommal vártam 97. augusztus 29-ét :-)

Aztán úgy esett, hogy belebotlottam a Terminátor 2 Ultimate Extended Edition DVD-jébe, és nem tudtam ellenállni. A moziverzióhoz képest fél órával hosszabb, tökéletes csemege egy jó kis nosztalgikus videózáshoz.

Mondhatnám, hogy Terminátor fanoknak kötelező, de azt hiszem én is az utolsók között jutottam hozzá. A többieknek pedig csak annyit, hogy őrült jó részek is kimaradtak a moziban.

Hogy kerülhetett kés alá, amikor Svárci azt mondja, hogy a neuron-chipje képes tanulni (ahogy a moziban is mondta), de read-onlyra kapcsolja őket a Skynet a küldetések elött. Ez pedig egy hosszú terminátor szétszereléses és bonyodalmas jelenethez vezet.

A No problémo és az Hasta la vista megtanulása elött pedig John megpróbálja mosolyogni tanítani a Terminátort. Na itt szakadtam a röhögéstől Svarci arcát látván.

Végül a moziban mindig olyan hibátlannak beállított T-1000-esről kiderül, hogy a folyékony nitrogén és szétrobbanás hatására bizony eléggé meghibásodott, de ez és a következményei következetesen kikerültek a vászonra szánt kópiából.

Ezért csak azt mondom, hogy ezt igenis látni kell.

ezagyerek
írta
2006. 03. 26. 21:54
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.