A profizmus

Vajon látta az exit scary movie kritika írója a filmet amiről írt, vagyis inkább az a kérdés, hogy a Saw-t vagy a V for vendettát látta-e. Simán le V-zte a jó öreg jigsaw-t, a sok spoiler mellett.

hősiesen megmentsék egymást a V mint vérbosszú álarcos triciklistáinak karmaiból […] Nem mondhatjuk, hogy nem voltak gyors reagálásúak, hiszen a V mint vérbosszú épp csak egy héttel előzte meg a paródiát a mozikban

Nem az, mindenki hibázik, ír mindenféléről mert ki tudja miért, de ha már írnak az olvasók, hogy hé haver, ezt benézted, akkor javítani a cikket, alulra update vagy valami. Amúgy tényleg gyorsak voltak, de nem ennyire. A King Kong poszter azért befigyelt.

– We are so fucked – mondaná erre a triciklista. Az is vicces, bár a tegnapi V for.. kritikámban ezen már nem volt kedvem lovagolni, de mi a faszt keres a V for Vendetta a top 250 filmben? A pénztáraknál nem volt túl erős, magyarországon bukott mint állat, pedig egyedüli bemutató volt azon a héten, és mégis fel van pontozva a halálba.

human
írta
2006. 05. 10. 00:40
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “A profizmus” bejegyzéshez

  1. “mi a faszt keres a V for Vendetta a top 250 filmben?”

    Hát mert kibaszott jó film. Ahogy a kommentelők egy része is mondja a témánál :) Egyáltalán nem meglepő, és számomra nem is kérdéses az ott léte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.