Az eltakarítónő

Ha szerettétek a Mr. Bean sorozatot,… az még nem jelent semmit. Legfeljebb, ha maga Rowan Atkinson miatt néztétek, mert a Keeping Mumban ő szerepel, és nem Mr. Bean.

Kicsit körülményesen, de arra utalok, hogy milyen furcsa volt beszélni hallani. Azt mondanám, hogy egy ideális délutáni film a családnak. Az, hogy nem zöldkarikás minősítést kapott az ORTT-től, az – szerintem – nem teljesen véletlen. Most csak a történetre és a humorra gondolok, nem a cicikre.

Little Wallop papja Walter Goodfellow [Rowan Atkinson]. Felesége Gloria [Kristin Scott Thomas] már sokkal kevésbé él istennek tetsző életet: nem jár templomba, káromkodik, ráadásul kikezd a golf edzőjével [Patrick Swayze]. Életüket megkönnyíteni érkezik hozzájuk egy új házvezetőnő, Gloria, és valóban, kibillent életük hamarosan a helyes vágányra terelődik, a kérdés, hogy miért. Gloria ugyanis többszörös gyilkos, akit negyvensok év után, kiengedtek az elmegyógyintézetből. (Semmi spoiler, ez az első 5 perc eseménye)

Kinek jó ez a film? Aki szeretne jókat, bár nem folyamatosan nevetni. Aki kiváncsi egy 16 éves lány fedetlen melleire [Tamsin Egerton]. Számomra meglepő volt, hogy Kristin Scott Thomas még ennyi idősen is helyes. És persze azoknak jó, akik kiváncsiak, hogy a Dirty Dancing sztárja, mennyire csúnyán öregszik!

ezagyerek
írta
2006. 06. 10. 18:20
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Az eltakarítónő” bejegyzéshez

  1. Hé annyira nemis csúnyán!!!!!!
    Egyébként jellemző hogy az egészből a mellekre emlékszel :b

  2. Nincs esetleg kép azokról a mellekről? :)
    Ki lehetne tenni a másik blog-odba (“mert yummie-blog”), ott amúgy is szoktak lenni hasonlók.

  3. jaj felejtsétek már el azokat a melleket
    Human: szerintem a mellek minősége is fontos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.