Last Snake Kiss trailerek

The Last Kiss, Zach Braff, ezúttal sok dumával is, hogy kezdjük kapizsgálni miről fog szólni. A csak zene meg képek videó továbbra is jobban üt, és a legjobb trailer idén amit eddig láttam. Ez meg itt a hivatalos site.

Snakes on a madafaking Plane. Iszonyat hype (mindenki a röhögésre gyúr), meg új trailer. Samuel L. Jackson és kígyók, a repülőn, mármint tényleg.

9 hozzászólás a “Last Snake Kiss trailerek” bejegyzéshez

  1. Nagyon hype-olod Zach Braff(a Scrubsot én is imádom) miatt, de ez csak egy átlag romantikus komédia lesz, és a trailere is átlag, sztem. Persze ettől még lehet jó. Persze önmaga életének narrálását be kellet tenni :)

    A másik meg elég érdekes lesz, de félek ők komojan gondolták, ahhoz képest hogy az egész alapszitu nevetséges(majdnem annyira mint az anakonda). Ez olyan “na ilyen épp nem volt még csinájjuk meg” típusú film, ennyi erővel katicabogárinvázióról is csinálhatnának filmet, kb ugyanannyira kreatív. na meglássuk

    üdv

  2. szerintem Garden State is marhajó volt, nagyon bírom a színészt. És az átlag romantikus filmeknél szerintem jobb lesz, mert azokat általában nem bírom

    de elhiheted, ha tényleg rossz lesz akkor azt is meg fogom írni :)

  3. holy shit, ez a kígyós ez súlyos… de legalább a plakátja egész tetszetős :)

  4. vééégre, már nagyon vártam zach braff uj filmjét, a garden state az egyik kedvenc filmem, JD-t pedig imádom:))

  5. A The Last Kiss-t lélegzetvisszatartva várom én is, annak ellenére, hogy az olasz eredetijét már láttam 1-1,5 hónapja az m1-en. A film az elég jó volt, csak az olasz temperamentumból egy kicsit már sok volt. De a Rachel Bilson olasz megfelelője (isteni szöszi), volt a legjobb benne :)))
    Ja, és nem nyálas, úgyhogy nyugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.