Grind House poszterek

Ha azt mondom Tarantinó pár ember felkapja a fejét (én már egy ideje nem), pár pedig elfordul. Így van ez jól, viszont most a csórikám összeült ezzel a Robert Rodrigez gyerekkel, hogy csináljanak egy két részből álló horrort. Az egyik felét Tarantinó rendezi, a másikat Rodrigez. Ebből a másodikből most itten van 2 poszter nektek, hogy jól aludjatok. Gépfegyver lábú néni. Amúgy Tarantínó épp most forgatja a saját részét, ezekben a hónapokban.

human
írta
2006. 08. 03. 22:33
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Grind House poszterek” bejegyzéshez

  1. Tarantinoval semmi gond sincs (csúcs director, scripter, editor stb.), de ennek a Rodrigez srácnak a filmjei nem jönnek be: Faculty, Desperado 1-2, Spy Kids 1-3, Lávalány (csak az el Mariachi, meg a Sin City, bár a 2-3. részt rendezhetné Tarantino, v. maga Frank Miller) – az hogy vkit v. vmit cool-módon lőnek szét (minden filmjében van egy-egy nagyon jó jelenet), még nem teszi az egész filmet jóvá, a dramaturgról meg fogalma sincs (hány ilyen van Hollywuduban!)Kivétel az Alkonyttól Pirkadatig – de persze ez is a script miatt jó – hála QT-nak.

  2. ejj… mi a baj pl. a The Facultyval??
    egy film, amiben Jon Stewart egy Edward Furlong nevű tanár bácsit alakít (majd ceruzát kap a szemébe) NEM LEHET ROSSZ!!

  3. A gépfegyver lábú néni Rose McGowan( a Charmed sorozat Paige boszorkája) amugy Tarantino barátja…szal jól domborit:)

  4. Csak most láttam az előzetesét, és igencsak betegesnek tűnik.. és most sajnos nem jó értelemben.
    Szeretem Tarantino bácsi filmjeit, de ez a “gépfegyver lábú néni” eléggé béna. Persze ez csak egy szelete az alkotásnak, de majd a moziban kiderül mégis mennyit ér.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.