Live Free or Die Hard

John McClane újjabb ámokfutásának a címe Live Free or Die Hard lesz. Az Underworldöt elkövető Len Wiseman rendezi, és 2007. Június 29-én kerül a mozikba. Elvileg. A vetélytarsa meg az új pixar animáció lesz, a Ratatouille, ezért még az is lehet, hogy eltolja a stúdió a Die Hard 4.0 bemutatót addigra. Amúgy valami számítógépekkel lesz kapcsolatos a sztori, meg azzal, hogy McClane régimódi. A Die Hard sorozat meg ugye alap minden akciófilmbuzinak, de ezt megemlíteni is felesleges.

4 hozzászólás a “Live Free or Die Hard” bejegyzéshez

  1. Meg az Indiana Jones 4. Azért hihetetlen, h meddig húzzák… Ez egyáltalán nem olyan, mint pl a Batman sorozat (ami a figuráról szól), mert ezeket a filmeket csak a Forddal meg a Willissel lehet megcsinálni, mindegy h mindkettő legalább 100 éves, és most már apafigurákat játszanak és nem akcióhősöket – az egész hiteltelen lesz…

  2. és akkor rambo 4ről emg rocky 6ról ne is beszéljünk mit akar stallone?:D következő a terminátor 4 lesz :) TUTI!!!!! back 2 80’s (burece az 90’s)

    midn1 brucet szeressük többit elviseljük:)

  3. hiteltelen? én Brúszról most is simán elhiszem, hogy egy hadsereget is lenyom. felkapja a koszos-véres atlétatrikót és mindenkit elintéz.
    ott leszünk a moziban mind. kötelező.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.