Buktázik a Miami Vice

Nyilván ott leszek első nap a bemutatón, de bevételileg amerikában jelenleg hasal. Az első hétvége papírforma elfogadható volt (26 millió), de a másodikra akkorát csökkent (56%), hogy ezt már nyugodtan lehet buktának hívni. Michel Mann, forgattál volna inkább valami mást.

A hétvége most ilyen osztott volt, 2-3 film is simán megélt, köztük a Talladega Nights is.

human
írta
2006. 08. 07. 14:32
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Buktázik a Miami Vice” bejegyzéshez

  1. Én már régóta nagyon várom. Szerintem tök király lesz. Az előzetes is mennyire király már. Szerintem.

  2. Sorozat megszégyenítése? Ha rossz lesz akkor amiatt bosszankodnék, hogy kiadtam egy csomo pénzt rá és elpocsékoltam az időmet, nem azért mert “nem méltó a sorozathoz”. Nem érezném ellenem elkövetett merényletnek, biztos bennem van a hiba. Nem baj, majd tanulok a képregényfanektől.
    Lehet, hogy a 80-as években nagyon kúl volt a miami vice, de mai szemmel nézve egy szánalmas, izlésromboló badarság, höhö. Colin farrel legalább gigalaza, az előzetesek alapján. Michael foxx engem inkább idegesit. Miért van ő ennyire istenitve? A Ray miatt? Ki látta azt a fizetett kritikusokon kivul? Egyáltalán ki hallgat soult meg jazzt? Na mindegy:D

  3. igazából ez az én különbejáratú véleményem. ifjú korom meghatározó sorozata volt és most készítettek belőle egy filmet, aminek a trailerétől rosszul vagyok.

  4. amúgy psy: mivel akciófilmbuzi vagyok, ezé leszek. mann meg isten, alapban. innen csak csökkenhet (és tette már kicsit azért)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.