Smokin’ Aces, és én még azt hittem a Crank trailer pörög

Bateman írt, hogyha Crankra izgultam, akkor Smokin’ Aces megfog csapni, és rohadtul igaza volt. Már az elején a filmcímek sejtettek valamit, de aztán jött a durvulás. EZ KELL. Rögtön. Sajnos csak jövőre fog jönni moziba, de erre azonnal ráizgultam, annyira őrültnek néz ki.

Itt nézed meg a büntetést. Mert hiszel nekem, és amúgy is csak 1 perc. Mellesleg nekem a rendező előző filmje, a Narc is bejött annó. Gyűlnek a jópontok amiken Ben Afflect sem tud csökkenteni, különben is ő a moonfucker.

Akinek nincs a hivatalos sitehoz való flash-e valami miatt, vagy lusta vagy a youtubeot favorizálja, annak nyomás a tovább mögé. Vagyis már közben Daily motion ezért.

human
írta
2006. 08. 16. 23:53
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Smokin’ Aces, és én még azt hittem a Crank trailer pörög” bejegyzéshez

  1. Azért az ilyen pörgős trailerekkel nem árt vigyázni, csak hogy stílusban illeszkedjek a filmhez: hamar elsülhetnek, és mi marad utánuk? Csak a lőpor szaga. A szereposztásért mindenesetre gratz. Common és Alicia Keys egy akciófilmben? Ehhez aztán kellett arc.

  2. Hú, ez aztán pörgős, csak tényleg nehogy ellőjjék az összes puskaporukat a trailerre, de ha nem akkor kötelező darab.

  3. mekkora loller ahogy az elején sorolják a laza kis romantikus filmeket, aztán be indul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.