Könnyező harcos

Azt hiszem ez a film a tipikus Guilty Pleasure, mivel szinte minden alkalommal megnézem amikor adják, már vagy 5 éve, erre most még 18-as karika is volt, és bennemaradtak a cicik meg a fejbelövések is (nem emlékszem legutóbb hogy ment). Ugye megvágni nincs is értelme ezt a filmet, mivel csak a gyilkolás részben van stílus leginkább, de abban szerintem rohadt sok. Rendben, pár napszemüveges jelenetet is elismerek, meg a repterest (ami még az előbb említett kategóriába is beleesik.

Azért guiltypleasure mert annyira el van rugaszkodva mindentől, hogy öröm nézni. Kifogyhatatlan pisztoly, tömegek egy emberrel szemben, szinte Commandós (igen, a Swarci film) bodycount itt is a végső harcban, pont mint ott. Mark Dacascos annyira nulla színész, hogy a 3 jelenetben amikor villantania kéne színészileg, akkor csak a röhögés szakad ki a nézőből. Ó igen, ez egy kurvajó B mozi. Na meg egy bomba csajt is beletoltak, legalábbis nekem nagyon tetszik Julie Condra.

Most komolyan, melyik akcióbuzinak nem tetszik az agyonlassított lövöldözés a sebezhetetlen főhőssel? Méghozzá ennyi? Mivel nem 3 akció van benne összesen, de nem ám. Na jó, nem sebezhetetlen a főhős, de marhára nem lassít rajta egy kis sérülés. A geci nyomozó szerepében is egy tipikus b arc díszeleg, akit már tuti láttál valahol jópárszor. Ilyenkor nem értem amúgy, hogy a sorozatoknál kb ugyanennyire nulla pénzből miért olyan bénák általában az akciók.

Találkoztam valakivel, egy férfival. Aki gyilkos. Talán hamarosan engem is megöl.

human
írta
2006. 08. 27. 13:54
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Könnyező harcos” bejegyzéshez

  1. Julie Condra rulz! Meg a film is, egyik nagy ifjúkori kedvencem. Legjobb eloszereplos anime eva’ ! Az eredeti, rajzfilm valtozatot meg nem lattam viszont, szoval megyek is vadaszni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.