Amazonok és gladiátorok (2001)Megnéztél minden sorozatot? Nincs mit csinálni, de szivesen néznél valami könnyűt? Esetleg pár (nem is pici) cici is jöhet? Akkor az Amazonok és gladiátorok pont jó lesz. Az IMDB-n 3.8-at kapott, amiben lehet valami, de azért egészen tűrhető kosztümös valami kerekedett belőle.

A római tábornok csapata megöli Serena édesanyját, kurvát csinálnak a nővéréből, őt pedig eladják elöbb egy táncoslányokat foglalkoztató embernek, majd egy szenátornak. Miután Serena végez a szenátorral, egy amazon elviszi őket a táborukhoz, és megkezdődik a kiképzésük…

Innentől szerintem már sejthető, hogy merre fog tartani a sztori. Annyira kellemes látványvilág, hogy a hajnali 3-kor kezdődő filmet hajlandó voltam végignézni. Egy esős szombat délután, amikor amúgy se lehet mást csinálni, egy jó ital mellett kiváló.

ezagyerek
írta
2006. 08. 30. 22:26
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Amazonok és gladiátorok (2001)” bejegyzéshez

  1. Viccelsz te csak gyerek…
    Ha már ennyire unatkozunk, akkor eljött a vég. Talán inkább egy könyv, esetleg egy film amit 1000x láttunk, de JÓ vagy ha cici kell ott a pornó. Ezt meg felejtsük el!

    IMDB rulez

  2. Nekem nagy a tűréshatárom filmek terén, de ezt háromszori nekifutásra sem sikerült végignéznem, a szép nők ellenére sem. Bocs “ez a gyerek” de szerintem ez egy borzasztó film.
    Persze izlések és pofonok :)

  3. de gustibus et coloribus… :) de amúgy teljesen meg tudlak érteni titeket. amit nem értek, hogy én miért tudtam végignézni. ha moziba mentem volna, és ott látom, bizonyára a kardomba dőlök, de így – a körülmények szokatlan összejátszásával – máshogy alakult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.