Röpkék: Fountain, Saints, Evil Golfball

Velencében nem tetszett a népnek Aronofsky (Pi, Requiem egy álmomért) új filmje a Fountain, amiben Hugh Jackman (Wolverine) szerepel, és egy nagykaliberű szerelmes történetnek tűnik. Ki búúzták. Ami viszont durva, hogy lehet valamit én értek félre, de ugye Weisz-t elejegyezte Aronofsky, mégis egymást nyalogatják a hírben, hogy mennyire jó dolgozni a másikkal. Nyilván vazze, ha egyszer szeretitek egymást.

A másik meg hogy az applere is felkerült végre A Guide To Recognizing Your Saints film trailere, méghozzá rögtön HD-ben. Robert Downey Jr., Rosario Dawson, Chazz Palminteri. Az előzetes sajnos nem ütős, de azért nézzétek meg.

Az Evil Demon Golfball From Hell rövidilm a Brick rendezőjétől megtekinthető a youtubeon. Még főiskolás korában csinálta, olyan is, viszont a címe fasza.

Egy hozzászólás a(z) “Röpkék: Fountain, Saints, Evil Golfball” bejegyzéshez

  1. Hétfőn láttam a Fountaint Velencében egy nyilvános vetítésen, ott nem fújolták ki, a közönség egy része percekig állva tapsolt a film végén. Valszeg a sajtóvetítésen fikázták… :) Amúgy nekem bejött (7/10), bár ha valami Rekviemhez hasonlóra számítotok, akkor lehet csalódás lesz a vége. Ez egy fantasy-kaland-sci-fi-dráma hibrid…. Egyébként Mansell meg Libatique megint nagyott alkotott… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.