Egy kis játék meg a MI:4

50 Dark filmet rejtettek el a képen (festményen). Pl az a hal az a Piranha. Ennyi volt az összes spoiler amit elejtettem. Sok sikert a megtalálásukhoz. (Kattintasz, akkor beírható lesz, ha zöldre vált akkor eltaláltad). Úgyis izzik a filmkvíz láz a neten mostanában. (Beírhatjátok ide kommentbe mennyi sikerült).

Aztán a Mission Impossible hír amit én egyáltalán nem tudok elhinni, mégpedig, hogy a Brad Pitt főszereplne Tom bácsi helyett a Mission Impossible 4-ben. Többek között azért sme valószínű, mert az eddigi részek Cruise/Wagner (vagy mi) produkcióban készültek. Végül meg egy idézet.

Seems to me the basic conflict between men and women, sexually, is that men are like firemen. To men, sex is an emergency, and no matter what we’re doing we can be ready in two minutes. Women, on the other hand, are like fire. They’re very exciting, but the conditions have to be exactly right for it to occur. – Jerry Seinfeld

human
írta
2006. 09. 22. 18:58
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Egy kis játék meg a MI:4” bejegyzéshez

  1. én kábé 37-et tudtam végül, a többit elcseréltem:)

    na, valld be mammut, hogy mennyire nem jöttél volna rá soha:)

  2. Az MI4-ben azért lehet Pitt, mert a Paramount csinálja az MI frencsájzt, ha jól tudom, és ők megszabadultak/megszabadulnak a Cruise/Wagner-től. Illetve úgy hallottam Ethan nyugdíjazásra kerül és Pitt lesz az új szuperédzsönt.
    Mindezt nem hivatalos forrásból tudom természetesen.

  3. 48

    Kettőre nem tudok rájönni a fene essen belé. Egy órát próbálkoztam a farkasossal, aztán rájöttem: The Howling. Ez volt a legnehezebb. Jobbra lent a csávó a fején és lábai hordókkal nem megy. Az utolsót meg azt sem tudom, hol keressem…

    ehhh

  4. 37. De nem könnyű a játék és néha emglepődök a válaszon. Az egyiket egy Iron Maiden szám segített kitalálni (Wicker man).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.