Surf’s Up trailer

És tényleg minden bokorra jut már egy animációs film. Lassan elég a beszélő állatokból, meg tárgyakból. Értjük, hogy beindultatok a témára, akkorákat akasztott a pixar, de vazze, SZÖRFÖLŐ PINGVINEK? Ami sok az sok. Nem azt mondom, egy elborult ötlet még lehet jó, de ez nem az. Az egyértelmű, hogy a pingvines dolog befutó most, mivel jön még egy velük.

Itt a Surf’s UP trailere.

human
írta
2006. 09. 28. 22:44
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Surf’s Up trailer” bejegyzéshez

  1. Na csa. Én megnéztem ez a filmet.. és… hát…a történet..
    Na hagyjuk kezdjük az egyszerű dolgoknál. Grafika: na az szép, a pingvinek kivannak dolgozva már amennyire kilehet dolgozni egy fehér-fekete színű textúrát. A víz az nagyon szép volt. A hullámok habja is elég jól nézett ki. Szerintem jó volt h nem volt annyira meseszerü mint pl a Shrek. 8,4/10
    Zene: jó kis szörfös muzsika és jól el volt találva a akciós jelenetekhez a zene. 9/10

    Na a történet: egy kicsit érdekes szörföző pingvinek? meg h a pingvin belefullad a vízbe? na ez az ami tökre össze zavar egy kigyereket aki nézi, és majd amikor írja felel és megkérdezik tőle h mit tud jól a pingvin mit fog mondani? “Úszni az nem tud mer a surf up-ban is belefulladta vízbe”
    6,7/10

    Na mind1, a történet menetére viszont nem lehet kifogás, csak annyi h sablonos, elindul a legkisebb és bajnok lesz.
    De az idővonal az jó, szépne soban bontakozik ki a sztori.
    8/10

    U.I: Meg azér voltak jó poénok amik elengedhetetlenek egy anim-hoz azok jók voltak. 8,7/10 Azér a simson családba is hasonló szintű volt a poén. “Leesik, megüti magát, rácsap a kezére kalapácscsal..stb)

    Na ennyi 7,6/10 adok a filmre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.