Knight Rider movie poszter, is it real?

Ez lenne Kitt? A tovább mögött nagyban látható poszter valódi? Sajnos valószínűleg igen. Szerintetek ki lesz a főszereplő, mivel The Hoff már ugye megkattant, meg öreg is, szóval az ifjú titánok közül ki játssza el Michael Lovagot? Ott van a gyerekkori sorozataim között, meg az is, hogy mindenre egy gomb volt a nyerő. Ugratás, sugár, lehallgatás, gyorsítás…

45 hozzászólás a “Knight Rider movie poszter, is it real?” bejegyzéshez

  1. hát nemtom. a plakát tetején az a beszédkijelző kütyü, az olyan mintha én vágtam volna oda fotosoppal. valahogy béna.

  2. szerintem az autó oltári béna. mér kell megin’ hogy egy ilyen lekerekített szar legyen a KITT? ha tényleg valódi…

  3. illetve ezt olvastam máshol:
    “A film története a sorozat első részeire alapul.”

    sok minden funkció akkor nem lehet KITT-ben… vagy nagyon el kell térniük a sorozattól.

  4. ezért mondom, azért kamu a poszter mert van ilyen kocsi? vagy mert ugyanúgy áll cska tükrözve? ez egy tesaer poszter lenne. mondjuk szerintem is kamu azért :)

  5. valahogy olyan gagyi hatása van, föleg így, hogy látni miből photoshopolták össze. de hát ki tudja…

  6. halli, most akkor nézzétek meg tüzetesen a két képen a kocsi csillogását stb…egész véletlenül egy az egyben ugyan az a két kép:D

  7. Ez gagyi! főleg hogy a film nem lesz, másrészt ha eredeti lenne akkor felül nem lenne olyan ócskán az a “beszélő” Másrészt, mostanság napi szinten photo Shop ozok és énis tudok ilyet készíteni nem nagy kunszt! és még egy, hol a gyártó logo? Mert a sarkában az nem gyártó! márpedig a KN-biztos nem egy noném kis cég fogja ha fogja csinálni… :)

  8. En meg havi szinten látok ennél gagyibb posztereket is :)
    Más kérdés hogy ez sem tetszik tulzottan.

  9. De, ha vennétek a fáradtságot, hogy a képen látható filmcímre rákeressetek a neten akkor rájönnétek, hogy nem is olyan biztos, hogy kamu a poszter ;)
    Google csodákra képes…
    nekem pl. egy rahedli találatot adott ki egymás után

  10. Az új Knight Rider filmet 2008 nyarára ígérik az új főszereplő aki michalet fogja alakítani az nem más mint Paul Walker (halálósabb iramban és a Tenger vadjai)-ból ismert színész.

  11. Hát nemtudom…
    Ígérték már 2005, 2006-ra is a filmet és most 2008.
    Szerintem ez nem utal másra csak nagyon nagy pénzhiányra, márpedig kis költségvetésből ilyen filmet összehozni….
    Mivel én a sorozatot szerettem/szeretem a mai napig is, nagyon várom a filmet, de egyrészt meg félek is, hogy valami silány minőségű katyvaszt kapunk. (lásd: Sztárszki és Háccs)És az, hogy Hasselhoff nélkül nem lenne az igazi, ebben teljes mértékben egyet értek, de ennyi erővel Edward Mulher nélkül sem lenne igazi Devon Miles…
    De sajnos isten nyugtassa ő már nincs, hogy eljátszhatná, én pedig mást nem nagyon tudok elképzelni, hacsak Michael Cain- nem, talán még ő lenne erre alkalmas színész.
    De mindazonáltal Hasselhoff is kiöregedett már egy ilyen filmhez és itt az ideje, hogy átadja a staféta botot a fiatalabb generáiónak (de mindenesetre ne Ben Sztílőrnek, ne essék félre értés, jó színész, csak nem egy ilyen karakter megformálására) én még talán Tom Cruise-t tudnám elképzelni, mint Michael Knight.
    Az meg, hogy KITT ilen idézem “Lekerekített szar” legyen, hát nekem sem nyerte el a tetszésemet, de még mindig jobb, mintha egy Hummer alakítaná…
    Bár ezzel az autóval egy Turbo Boost-os jelenet kicsit necces lenne, mert ezért a Trans Am-nek van egy kis hasmagassága, amivel nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól, de ezzel egy ilyen jelenetet képtelenség lenne megcsinálni…
    Mindent összevetve, reménykedjünk, hogy nem egy összecsapott ratyi szart fogunk kapni (ha egyátalán megcsináljá a filmet, amiben nem nagyon vagyok biztos)
    Amint a mondás is tartja:
    Elől megy a cápa, mögötte a rája, a reményhal meg utoljára :D
    Kellemes estét mindenkinek.

  12. Én úgy hallottam a knightrider.hu-n hogy KITT marad a régi új sofőrrel és Devon helyét Michael veszi át. Azt is tervezték hogy Devont mint hologramot szerepeltetik a filmben de ebbe Hasselhoff nem ment bele.

  13. Hát mondjuk ezt én is olvastam, de sztem kacsa az egész.
    Mondjuk KITT-et én is hagynám, merthát a mai “sportkocsik” közül egyiket sem tartom a legjobbnak a szerep eljátszására.
    Bár az igaz, hogy akkor is létező autóból lett KITT, de, amint azt már említettem a Tran Am-nek volt/van hasmagassága, amivel egy ilyen ugratós, Turbo Boost-os jelenet nem, gond, dehát azért már egy Aston Martinnal, vagy egy Ferrarival ugyanezt eljátszani már egy kicsit necces lenne.
    Az meghogy Hoff venné át Devon szerepét azt megint hülyeségnek tartom, mert akkor ki lenne a sofőr?
    Amúgy meg én a következő szereposztást képzelem el a Knight Rider Movie-ban:
    Devon Miles: Michael Cain
    Michael Knight: Tom Cruise
    Bonnie Barstow: Katy Holmes
    KITT hangaja: Bruce Willis (Talán)
    És a Sztorinak a lényege mondjuk az lenne, amit az 5. évad bevezető epizódjának terveztek, mégpedig:
    A KARR Visszatér c. rész legvégén az utolsó bevágásban lehet látni a szétszóródott, itt-ott lángoló alkatrészeket, de ami a legfontosabb, KARR még működő főegységét.
    És ezzel a résszel, akarták kezdeni az 5. évadot, de sajnos arra már nem volt pénz, így elég farkatlan vége lett a sorozatnak a Harana a jósnő c. résszel.
    Mindent összevetve nemtudom, hogy mi lesz a filmből, remélem, hogy megcsinálják, de azt mégjobban, ogyha megcsinálják akkor egy Normális, jól összerakott, tartalmas akció (Nem olyan, amiben minden 2. percben 30 robbanás meg gyilkosság van) filmet kapunk.
    Dehát erre lássuk be elég kicsi az esély, az elmult idők sorozat adaptációit nézve (pl. Sztárszki és Háccs, Hazárd megye lordjai, Csárli angyalai). Hát lássuk be, hogy ezekből talán a Csárli angyalai első része volt nézhető, de a második már ebből is egy csőd lett szerintem.
    a Másik kettőről meg ne is beszéljünk.
    És a hazárd megye lordjaiból már el is készítettek egy 2. részt, ami nálunk még nem jött ki, de egy fórumon már láttam, hogy fentvan angol nyelven.
    Sorozat adaptációból még, amit el tudnék képzelni azt talán az Airwolf lenne, új színészekkel, a régi helikopterral.
    Aztán nincs is olyan régi sorozat több, amit nagyon érdemes lenne megfilmesíteni.
    Hát ez egy kicsit hosszúra sikerült, de remélem, hogy nem fogtok megharagudni érte :)
    Szép napot mindenkinek.

  14. Nekem is bejön, mint civil, utcai változat, de azért most képzelj el ezzel a kocsival egy ilyen jelenetet: http://www.k2000-tv.com/images_kitt/k12.jpg
    Hát eléggé hihetetlenül nézne ki. ;)
    É hát, hogy Turbo Boost nélkül képzeljem el a Knight Rider movie-t…
    Már a Knight Rider 2000-ben sem volt valami fényes, ami valjuk be egy csőd lett…
    Szal ezért mondom én, hogy hagyni kéne a régi kocsit…
    De ezt úgyse mi fogjuk eldönteni sajnos :(

  15. Hát nemtudom, hogy mivan, miért nem rakta ki a hozzászólásomat, na mind1 megpróbálom mégegyszer :)
    Nemtudom, hogy te mit néztél el, de amit te láttál az nem a Knight Rider movie forgatásán készült, hanem egy a Knight Ridertől teljesen különálló film forgatásán, amiben Hoff csak mellékszerepelt mint Michael Knight és az az autó sem az eredeti KITT, hanem csak egy jóminőségű másolat, amit ehez a filmhez csináltak ;)
    Csak ennyit akartam mondani.
    Üdv.
    Kellemes napot

  16. hello mindenkinek nem tudom lesz-e film de lesz szerintem király lenne ezzel a kocsival amugy ez a kocsi nem átalakitott Ferrari mint valaki irta hanem egy Koenigsegg CCX a világon az egyik leggyorsabb közuti auto a veyron gyorsabb nála per pillanat de már kész van ebböl is a 1000 valahány lóerös és az már tán mág annál is gyorsabb lesz én várom a filmet bármilyen kocsival jó lesz szerintem csak legyen már!!!!!!!

  17. egyetértek az utóbbi commenttel :)
    meg azzal is, hogy ezzel a kocsival kicsit furák lennének az ugratós jelenetek, de úgy mint manapság a legtöbb filmben, ebben is azokat a jeleneteket meg lehet csinálni géppel.. :)
    amúgy tuti megnézném, gyerekkorom kedvenc sorozata xDDD

  18. Egy javítás: a 2008-as az nem mozifilm lesz, hanem vagy TV-re készülő film vagy nagyobb esélyjel sorozat.
    A kocsi “szar” lenne kitt szerepére, és mondjuk nem is hiszem, hogy pont egy iszonyatsokba kerülő Koenigsegget használnának. Kettő: A Trans Am-nek magas volt az alja, igaz, de a régi sorozat készítésénél is elhasználtak vagy 20-at belőle, mert az ugratások annyira tönkrevágták.
    Mindemellett ma CGI-jal sokmindent meg lehet csinálni, de azt sem hiszem, hogy egy sorozatba ennyi pénzt fektetnének, hogy egy Koenigsegget CGI-joljanak. (Na, ezt jól megaszontam.)
    Egyébként várom, hogy jöjjön, nagyon kíváncsi leszek…

    És 2010-re elvileg be van tervezve egy mozifilm, bár info még nincs róla.

  19. Hihetetlen, hogy enyire ki vagytok akadva azon a fránya hasmagasságon. Elég a már jól ismert Halálos iramban 2 elején látható ugratos jelenetett alapul venni mégpedig, hogy supra rommá törik míg a skyline ami persze kétszer akkora magasságból vágodik a puhának nem mondható talajnak és egy karcolás sem látható rajta ááá na ne.
    És kitudja ha Májkül megnyomja a turbo boost gombot talán csak annyit látunk, hogy megemelkedik KIT és kerekeit 45fokan elforditva magaalá húzza, és egy érdekes színűfény jelenik meg KIT alatt (nem a piros mer az má oan gagyi:)) és még számomra is félelmetes kimondani repűl mint egy BOEING ! Na hogy a landolást hogy oldják meg az még számomra is rejtély, mert valjuk meg öszintén: csak ugy nem szálhat le, nekünk valami új kell!
    És még annyi hogy miért nem lehetne Michael a híres Devon szerepében, ez elvégre egy igen hosszú sorozat folytatása és Michael felnőtt a szerephez, és már KIT sem a régi…

    Köszönöm a lehetőséget, és kellemes mozizást kívánok.

  20. A poszter KIB..SZOTT jo!
    Nagyon faszan megvan csinalva(meg ha nem is ez az eredeti)
    Ja es 2008ban lesz fil, hasselhoffal:P

    Aki szerint gagyi, az csinaljon jobbat, es kuldje el…

  21. szerintem meg rohadt kiraly lenne ez a kocsi.
    De az biztos nem te fogod megmondani mucsarocsogefalvarol, hogy melyik lesz, szal inkabb ne is pofazzatok bele

  22. Ha tudnátok és imsernétek a sorozat bakijait akkor láthatnátok hogy a turbo boost-os felvételeken jol látszik amint a kocsi alja gumiból van, nemlátni az alvázát az autónak:D Milyen autót netudnénak megcsinálni akkor manapság ilyenre?:)

  23. Szerintem van értelme a folytatésnak de nem új kocsival hanem a régivel nem kell fel kapatni a filmet dögös járgányokkal az úgy jo ahogy volt

  24. A régi sorozatban egy Pontiacban valósult meg KITT, de aza korszak lezárult,2008 uj film uj autó a mai kor járgánya “KOENIGSEGG CC8”. Tv monitorok helyett lcd :)
    Kiváncsian várom, hogy mi lessz belőle!

  25. na én most néztem meg a “filmet” ami asszem a sorozat első részének tekinthető.. a kocsi egy ford mustang. egyelőre nem sok látványos dolog történt, ugartás nem volt, se SPM, de az új Mike (aki Michael Knight fia :D) is pajtinak hívja egyszer az új KITTet:). ja és hasselhoff is benne volt a legvégén, ahol azt mondja a fiának “Michael Knight vagyok. Az apád.” tiszta star wars:D:D

  26. Hali!

    Már én is láttam a filmet és a látványosságok nekem is hiányoztak de a történet nem rossz! Az autó valóban egy Ford Mustang GT és elég jól megalkották nano-technológiával bevont és bármien színt és fel tud venni. Valódi 21századi cuccok vannak dele épitve állandó GPS kapcsolat, éjjel látó kamera és a bóvli TV helyett is LCD monitora van4 A szereplők jól kitalált személyiségek. Michealt az egykori Michael filmbeli fia alakitja aki egy leszerelt katonát személyesit meg. Bonnie-t KITT feltalálójának lánya játsza aki nem meglepő módon a nano technológiával foglalkozik. Devon-t a Feltaláló játsza aki egy vén troty de a házában lévő technológiát a NASA is megirigyelné. :D Szerintem érdemes megnézni még feliratosan is mert elég jól sikerült.

  27. Remélem nem ez lesz K.I.T.T. (ha egyátalán lesz film)a Knight Rider 2000-ben is tök szar volt az a piros pontiac.

  28. Hello.

    Én is most néztem meg a filmet. K.I.T.T. – et tényleg jól megcsinálták, sztem nagyon jó választás volt a Ford, mer tényleg egy új autó, viszont nem is üt el annyira a többi autótól, kivéve a kis piros ledjét… :) Sztem bevezető résznek nagyon jó volt ez a rész, mindenképpen lesz még több is, ha folytatják a sorozatot (remélem megteszik).

    Christoph

  29. Sziasztok!

    Sokakkal egyet értek, sokakkal nem.
    Nekem az Kr2008-Pilot tetszett nagyon, és remélem lesz sorozat.
    Az új ‘devon-karakter’ annyira nem jött be, de ha majd Kitt szerelgetését a lányára hagyja és inkább devon-személyiséget vesz fel akkor jó lesz.
    Az új kitt nekem bejön, és nagyon jól oldották meg a kapcsolatot a ‘régi’, vagy inkább úgymondom ‘A’ Knight Riderrel.
    Továbbá szerintem elkerülhetetlen volt az új K.I.T.T.

    Képzeljétek el az utcán a régit… túl közismert, furcsa lenne látni, ahogy a bűnöző meglátja és nem ismeri fel, milyen autóval van dolga.
    Emellett ugye valljuk be… 26 évvel ezelőtt még a sok kocka-formájú hatalmas kényelmes benzinzabálók mellett hihetetlen jól nézett ki az az autó, és kb pont annyira volt lekerekített mint most lenne egy koenigsegg… ( tévedés ne essék, a plakáton szereplő kitt szörnyű, sőt amit találni új pontiacból készült kitteket neten azok se tetszenek nekem )

    Akkor szenzáció volt a videó-telefon, amit mamár minden 3g-s mobil tud. Tv az autóban, belépni minden számítógépes rendszerbe, kamera mutatja előtted az utat és valósidőben megjeleníti sajátmagát a térképen..
    Nem semmi volt. Életem kedvenc sorozata (habár mégcsak 20 éves vagyok, 2-3 éves lehettem amikor elkezdtem nézni).
    Csakhogy egy gps-től, egy éjjellátó kamerától ami már minden felsőkategóriás merciben ottvan senki se fog hanyattvágódni mamár.
    A trans am meg alapból ma már se biztonságosnak se kényelmesnek nem mondható, hasonlítsuk akár egy középkategóriás kocsival.
    A sok gomb régen menő volt, most inkább összezavar, emlékeztet milyen jó kis kütyük voltak régen. Régen egy kütyü tudásáról árulkodott, hány gombot ragtak rá.
    Ma szerintem egy jól használható rendszeren, legyen az autó vagy videokamera, egyszerű kezelőfelülete kell legyen, pont annyi gomb amennyi mindenképp kell a kényelmes kezelhetőséghez, és egy jól felépített menü-struktúra. Ideálisak az érintőképernyők.. mindig annyi gomb ahány kell.
    Ezek után mindenképp kellett egy új Kitt.

    Ja és még annyit szeretnék hozzáfűzni az előzőkhöz, hogy az SPM fokozat megvolt…. amikor átalakult ‘attack kitt’-é, akkor megváltozott a hűtőrács az elején, a hátsó spoiler, a kerekek, a légbeömlők, megjelentek új légbeömlők az oldalán.

    Amikor először láttam a képeket az új kittről, csak az ‘attack’-változatot láttam, és azthittem nagyon gagyi lesz. Mondván, hogy egy ilyen optikaituningolt változat elveszti azt az eleganciát ,amit az sugall amikor egy 90%ig szériakinézetű autón picit látszik, hogy talán azért komolyabb.
    Szerencsére rögtön megláttam a filmben, hogy ezzel nincs gond, csak akciózáskor néz ki úgy a kocsi, amikoris kell is , hogy megváltozzon a külső, mint régen az spmnél, csak ez hightechebb :) .

    Ennyit akartam /nemtúlrövdiensajnos/, kiváncsi vagyok mit gondoltok a véleményemről:

    Fulgur

  30. Láttam a filmet. Hasselhoff lesz benne meg Hasselhoff fia Mike akit nem Ben Stiller játsza hanem Justin Bruening a többit nem mondomel mert majd nézétekmeg ha lesz moziba vagy most tötcsétekle le most K.I.T.T egy Ford Mustang GTR 500 KR. A film végén aharc közben szét törik K.I.T.Tnek. Egyépkent szar. Ja és Hasselhoff csak a végénlesz.

  31. Szerintem Hasselhoff nem is nagyon lesz benne.
    Esetleg néha behívják vendégszerepelni, erre utalt a jelenete végén.
    Az állandó szereplők azok lesznek elvileg akik ottvoltak a mozgóbázison az utolsó jelenetben.

    Valaki nem tudja, mikor dől el, esetleg bejelentették-e már, hogy lesz-e sorozat, és ha lesz akkor mikor?
    Valószínűnek tartom, hogy lesz sorozat, hamár megépítették a kocsit, mindent összehoztak.. a nézettségtől talán csak az függ, hogy milyen hamar forgatják le az első évadod, vagy legalább a felét , hogy elkezdhessék leadni.
    De hogy mikor… nagyon érdekelne, de nemtudom.

    Egyébként ez a pilot jó volt, de nem mutatta meg, hogy milyen is lesz majd a sorozat, majd az első néhány rész után dönthetjük el igazán, hogy jó lesz, vagy kudarcra ítéltetik. Eddig teljesen okés a dolog.

    Fulgur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.