A sikeres Jackass 2 meg egy kis Departed és némi Box Office

Rengeteg tini lógott be a Jackass 2 filmre, amire ugye a korhatár miatt nem mehettek be. Ezt onnan lehet tudni, hogy a gyerekfilmeknél nem stimmel az esés aránya. Ez volt az Amerikai Piténél is annó, mondják az okosok. Szal a Everyone’s Hero animációs cucc azon a héten csak 22%-ot esett, ami kurvajó eredmény lenne, ha a rákövetkezőn nem 74% lett volna ez az esés. Ilyen meg nincs, így vonható le a következtetés hogy a Jackass 2-re lógtak be.

A másik meg az, hogy a Devil Wears Prada Angliában is siker és nem értem miért. Lehet rohadt rossz hangulatban néztem?

Ja és még annyit, hogy bár remake meg minden, de azért nyilván meg fogjuk kukkolni a Departedet, viszont ha már vetítik Európában, például Angliában, akkor a magyar forgalmazók miért ülnek rajta a következő hónapig?

És akkor még egy kis Departed. A mozi 1080 vászonnal többön nyitott mint eddig bármelyik Scorsese film (figyelem, ez a nyitóhétvége adata), és még annál is többön, mint amennyire bármelyik filmje felmászott, azaz az Aviator 2530 vásznon való vetítésén is túltett. Már a nyitásra, ami 3017 vásznat foglalt magába. Ez anyagilag is meglátszott, és ez volt Scorsese eddigi legnagyobb nyitóhétvégéje. A nagy neveknek meg ez a harmadik legerősebb nyitása. Gondoltuk volna? Leo-nál a Titanic és a Catch Me If You Can volt eddig jobb, Nicholsonnál meg a Batman és az Anger Management ütötte eddig. De ami vicc, hogy Mark Wahlbergnek is ez a 3. legsikeresebb hétvégéje, pedig kissebb név, eddig a Planet of the Apes/The Perfect Storm volt neki erős.

Na ennyit a számokról meg ilyesmikről.

human
írta
2006. 10. 10. 17:53
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A sikeres Jackass 2 meg egy kis Departed és némi Box Office” bejegyzéshez

  1. mark wahlberg. és nem mark whalberg. ha viccesnek szántad, akkor a whaleberg jobban ült volna.

  2. ÉS elég gáz, hogy Szigorúan Piszkos Ügyek csak az első részének vették meg a jogait,ahhoz képest a film a többi részből is “lopott”
    És az eredetiben két különböző nőbe estek bele a főhősök, itt a nőt egybegyurták :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.