Jelentkezzen minden Desperado rajongó!


Nem sok mindent lehet a filmről mondani. Az alapja egy bosszútörténet, zenész kedvesét lelövik, kezét meg át, és bosszút áll. Na bumm, nem sok mi. De nem is ez a lényeg, hanem…

Az, hogy ez az darab itten egyike a legcoolabb filmeknek. Gitáros zene, mexikó, rengeteg rosszarc, na nem olyanok, mint ti kedves olvasók. Igazi rossszarcok, akik megérdemlik a sorsukat (filmutalás, nem felvenni). Sok sok fegyver meg lövés, egy két robbanás és egy bomba csaj. Erősen felrázva, a legelső jelenettől élvezettel fogyasztható a végepoénig.

Lehet jönni a teljesen idióta és képtelen harcokkal, de ha egyszer mindegyik az, akkor felesleges. Ez van benne és pont ettől jó. A túlzásoktól, na meg Salma Hayektől, aki szokás szerint gyönyörű és itt még ugye csak 29 éves volt. A yummien csekkolható is 3 a Desperados évében készült képe.

A vége számomra 8/10, aki még nem látta az erm..

human
írta
2006. 10. 24. 13:16
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jelentkezzen minden Desperado rajongó!” bejegyzéshez

  1. Szeretjük. Node a Volt Egyszer Egy Mexikó az valami brutálszar (Johnny kezes poénját leszámítva:)

  2. érdekes lenne megtudni, hogy ki tartja az eredetit, az el mariachit a jobbnak és ki a deseradot.

  3. Szerintem is más kategória az El Mariachi (emlékeim szerint vmi 3e $-ból forgatta le Rodriguez, van feelingje, de a Desparadoval nem mérhető, szvsz) – és csatlakozom ahhoz is, hogy a Volt 1x egy Mexikó valami rendkívül fájdalmasan gyenge lett. :/
    De remélem, hogy majd a Gridhouse újra odab@sz… :D

  4. “…Hogy néz ki a fickó? Tudnom kell nehogy az embereim véletlenül őt öljék meg… Tetoválása van… Egy nő van a mellére tetoválva és még… Késdobáló… És? Kapott tőled aprót telefonra, hogy jelentse mi a helyzet. Köszönöm! Nem, nem állunk az útjába.”

    Fasza egy film! Szeressük!

    “Nem tudja valaki, mi a száma a kibaszott kocsitelefonomnak?
    – A te kocsidban van főnök.”

  5. Szerintem rohadt jó, mindhárom. Na ja, a VeeM a leggyengébb, de azért Salma néni ott se csúnya :D Kár, h alig szerepel.
    És a Mariachi tényleg más.

  6. “i’m looking for a man, he calls himself bucho.”
    és olyan hülyén, mehikóisan megnyomja a ch-t.

  7. Szerintem durvan jo mind a harom. A harmadik resz utan enis ugy jottem ki, hogy bunszar, meg hogy mit tettek…de aztan megneztem tobbszor mas szemmel is. Es mostmar nagyon tetszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.