John Tucker Must Die


Rögtön így az elején leszögezném, hogy az én guilty pleasure-om a filmek kapcsán alapvetően a tinivígjátékokban merül ki. Csak hogy tiszta legyen a kép azért ezzel kezdtem. Aztán azzal, hogy ez a cím baromira tetszetős, főleg hogy nem valami egyenesen videóra akciófilm kapta magára. Aztán meg azzal, hogy sajnos a film annyira már nem jó.

Szóval a szél ezerrel fúj, az ember meg valami kellemes kikapcsolódásra vágyik és leül valami teljesen felszínes szurkolócsajos tinivígjátékot megnézni. Nem számít sok mindenre, csak pár poénra, valami bugyuta történetre, meg szép lányokra. Ennyi lenne a recept, amit sajnos a Dögölj meg, John Tucker nem tud szállítani.

Kezdjük ott, hogy a főszereplő lányok közül egy az aki szép, és az nema gilmoreból ismert szőke, szóval ez a követelmény hasalt. A pár poént sem sikeül jól előadni, szóval ez sem valami fényes. Egyedül a bugyuta történet ami nem hibádzik, hiszen annyi, hogy 3 lány miután rájön, hogy Juhn tucker mindannyiukkal jár, elhatározza, hogy egy 4. segítségével bosszút áll rajta, és összetörik.

Ami a leggázabb volt, az a morális mondanivaló, amikor a nulla színészek nyomták a dumát, hogy hazudni bizony rossz dolog, és mondjuk igazat mert akkor minden jó lesz.

Értékelés egy 4/10, és még a zene is többnyire mellément. Ezerszer inkább a Dorm Daze 2-t ajánlom. És várom a Buliszervíz kettőt (Van Wilder 2: The Rise of Taj), mert bár az első annyira nem volt jó, de a kettes trailere sztem ütős az említett guily pleasure kategóriában.

9 hozzászólás a “John Tucker Must Die” bejegyzéshez

  1. Az ilyen hülye tinivigjátékoknál csak az előző címével rendelkező folytatásokat utálom jobban.

  2. Hát a Dorm Daze 2 is max a csajok miatt volt nézhető :) 1-2 jó poén volt csak benne. Amúgy én erről a filmről már a trailer alapján levágtam hogy brutálszar.

  3. Nah megnéztem a VW2 trailert :)
    “Miew miew…. good doggy” :DDD
    Micsoda dudái vannak annak a csajnak, akit meglát mikor felébred, hmmm…

  4. A Buliszervíz szerintem a maga kategóriájában nézhető film. Kíváncsi vagyok a második részre, vajh rókabőr lesz belőle?

  5. Nagyon unszimpatikus volt a Buliszervíz című filmben az indiai gyerek, a Kumar goes to white castle című tini vígjátékban még unszimpatikusabbá vált, meg a film is elég gagyi volt. A Buliszervíz még a szódával elmegy kategóriába tarozik.
    Amikor kölcsön kaptam ezt a John Tucker must die című filmet, akkor arra számítottam, hogy 1 akció vagy thriller, esetleg horror film lesz, hát nem az lett és a csalódások itt nem fejeződtek be. 1x meg lehet nézni, de ha nem muszály ne erőltessük.
    Az Amerikai Pite 1-2-3 még abba a kategóriába tartozik és a Már megint egy dilis Amcsi film és a Kultúra című filmmel együtt, ami poénos és jól sikerült és többször is megnézhető és úgymond maradandóbb.
    Ez a John Tucker must die tipikus példája annak, hogy nem kellene eröltetni ezt a műfajt, hagyni kellene pihenni. Nagyon lerí róla, hogy nem fektettek túl sok energiát a megvalósításba. Nagyon gyenge egy film.

  6. Hát azért kissé oda kéne a helyesírásra (ha cikket írsz) és ha már előszerettel hasznalnad (villognál vele?) a guilty pleasure kifejezést, akkor tedd meg, hogy utánanézel hogyan kell leírni.

    hogy ne csak off legyek
    A film sztem a leírásnak megfelelően pocsék, még egy arányrontást sem érne meg…

  7. tényleg elírtam a guilty-t, és miért akarnék villogni vele? ez meg nem cikk továbbra sem.

  8. hullo,
    Én most láttam ezt a filmet hát elment, de ami nagyon éerdekelne hogy Tucker öccse mit hallgatott amikor találkozott a film elején a csajjal, a címe kéne nagyon !
    köszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.