Az ember gyermeke csúnya dvd borítója

De nem? Az év legcsúnyább dvd borítója címet is zsákolhatná ezzel a Children Of Men talán. Na jó, minden kiadványt nem követek, de ez katasztrófa. Kattintva nagy, úgy még katasztrófább, próbáld ki.

Pedig a film valami brutálisan jó. A kritikámat már olvastátok róla, ha nem akkor most megtehetitek. Az én év végi top10-emben mindenképp benne lesz.

15 hozzászólás a “Az ember gyermeke csúnya dvd borítója” bejegyzéshez

  1. Ez tényleg borzasztó, pedig a film nagyon jó! Ennyire azért nem hiszem, hogy az ellentétekre kellene építeni, mert sok embert elriaszthat a dolog!

  2. Én hétvégén fogom megnézni a filmet, már sok jót hallottam róla, és olyan emberektől, akinek a véleményére adok. :)
    De ez a borító tényleg nem egy nagy eresztés…

  3. Azt a rohadt élet… hogy lehet egy ekkora filmnek ilyen szar borítója? te jószagú Úr Isteeen!!! Remélem itthon vmi más borítója lesz, mer tuti nem veszem meg.

  4. Nem tudom, hogy mások hogyan csinálják; de nálam vagy fektetve vagy pedig állítva vannak szorosan egymás mellett a dobozok, így adódik, hogy jómagam mindig csak a borító gericét látom. Ennélfogva számomra teljesen mellékes a borító megjelenése; a tartalom már sokkal inkább meghatározó. Számítok a kiadó igényeségére, mert ez a film megérdemli.

  5. ez a borító abszolút nem tűnik profi munkának (ilyet még talán én is összerakok, pedig nem vagyok nagy tehetség), nagyon hajlok a homemade verzió felé… ha viszont mégis hivatalos a borító, akkor inkább nem mondok semmit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.