29 hozzászólás a “Die Hard 4 trailer végre” bejegyzéshez

  1. Hát mért ne várnánk? Én legalább is nagyon várom már. Az előzetes alapján nem lesz rossz bár az első 3 feelingjét nem biztos, hogy lehet überelni, sőt! A trailer ugyan nem hosszú de mintha John barátunk nem lenne olyan laza kicsit mintha keményebbre vette volna a figurát ha így van az kár lenne. Nekem a “de jó lenne végre egy normális karácsony…” című mondatok és arckifejezések jöttek be az akciók közben. Jó nem azt mondom vigyorogjon lövöldözés közben de az autóban beszélgetve már mehet a grimasz és a többi.

  2. A negyedik rész agyatlan “Ki a John MacLane ha én nem, meg a trikóm is véres lesz” tipusú film lesz. Egynek jó lesz, de az első kettőhöz nem fog felérni.

  3. Gyerekek miről beszéltek? A Die Hard mindig is erről szólt. Akció vakulásig, kilátástalan helyzetek, John poénos beszólásai. Ez nem egy oscar díjas művészfilm lesz, aki a történetet keresi az nagyon el van tévedve. Akció a velejéig. A Bad boysnál is bejött. Kétszer :)
    Die Hard foreva! :)

  4. az underworld rendezőjétől. akár még lehet is belőle valami. mindenestre willis bácsinak nagyon kellene egy igazi siker végre. nem biztos hogy ez lesz az.

  5. én nem egy drámára gondoltam amikor történetről beszélek, hanem arra amiről a film szólni fog. mert ez így csak teaser, nem trailer.

  6. Mondjuk valóban coce-nél van a pont. De McLane-t majd Willis fogja életrekelteni sztem (remélhetőleg :D) és az úgy is csak a teljes filmen, vagy egy nagyon összerakott trailerből jön majd le :D

  7. Nem tudom! Én is nagyon várom, de az amikor a kocsi majdnem ráesik John-ékra, de pont jön 2 másik autó és megmenti őket, az nagyon elbizonytalanított. :S

  8. MX, én örülnék a legjobban, ha úgy lenne, amit mondtál! Csak a teaser bizonytalanított el, killroy szerinti szituációval megspékelve. :) De bízok én is, hogy jön majd az az igazi szeszbűzös trailer! :)

  9. Killroynál a pont! Az valami übergagyi kékhátteres izé, egy kemény akciófilmbe nem kell ilyen! Adjanak McLanenek egy MP5-öst, oszt jól van! Fura, de eddig az összes rész megvolt ilyen durvább szgépes trükkök nélkül, akkor ez most minek bele?!
    A kocsira eső hulla azért némi flashback…ahogy Joey mondaná: DIE HARD!!!

  10. Egyszerűen azért, mert ha ma látnánk a Die Hardot, akkor egyszerűen szar film lenne. Mert a mai akciófilmek sokkal többet hoznak, mint az vha is. (lsd Karl vs McClane a háztetőn, meg egyébként is a félmillió iszonyat bugyuta jelenet.) Ez akkor volt vmi isten király. Mondhatjuk, hogy az akció filmek igazi atyja! De ma már nem hozhatják az a színvonalat, mint 10 éve. Ezért kell mindenféle csilivili durrbelebumm. Sztem nem titkolt szándék, hogy kb 120 perc folyamatos “szétküldök mindent, és tiszta vér leszek, de mindent megúszok” akciót lássunk, amit én nem is bánok. Mert tessék végig gondolni!!! A Die Hard pont erről szól! Nehogy már realitást keressünk ebben a filmben.
    A recepet egyszerű: töménytelen akció, feszültség és John McClane. (így kell leírni:D)

  11. Mx: itt senki nem fogja keresi a történelmi igazságokat meg személyes drámát, de vmiről szólnia kell a filmnek. nem lehet csak 100% lövöldözés, autósüldözés, Akkor kurva nagyot fog bukni. Legalábbis nálam. Nem tudom miért kell azért lehúzni egy filmet, mert 10 éves. Több részletre emlékszem a Die Hard 1-2ből, mint a MI:3-ból. Pedig az előzőeket utoljára 3- éve láttam, emezt meg tavaly… Színvonalban igenis felveszi a versenyt a mai művekkel.

  12. de hol a másnaposság, a cigi a szájban, és az aszpirin?
    ez a McClane már nem egy másnapos zsaru, hanem egy különleges ügynök kb…
    úgyérzem meg se fogja közelíteni a trilógiát… :(
    szomorú.

  13. Hát igen, a látottak alapján még a mosómaciba is több McClane szorult, mint a teaserben látható zsaruba… :D

  14. Hát hát. Ennek aztán semmi köze az eredeti szériához az már tuti. Jó a trailer de ilyen filmet már tucatot csináltak, ráadásuk inkább a 16 utca folytatásása ugrott be róla hirtelen.

  15. Nagyon jó!!!!

    Bruce még mindig cool. Az akció meg 2007-es szint.
    Itt tényleg a történet dönt el mindent. Meg a humor.

  16. Persze, hogy megnézem, hehe! Brucie még mindig kemény legény :-)
    Mindenesetre a trailer végén elég humoros volt az a beszólás :-D

  17. Hi. Ez a film úgy lesz szar ahogy van. Die Hard 1-2-3 mat külön külön kb 20 szor láttam. 7 éves korom óta az a bibliám =D de ez… Remélem összedobnak 1 normális filmet mert ami a trailerbe van az szánalmas. Néztem a trailert és nem jött le a régi hangulat mintha szegény Bruce vmelyik über gagyi filmjének ( 16. utca ) a beharangozó videoja lett volna. Nem sok jót várok ettől a filmtől…

  18. Ez szuper lesz!

    Hát nemrég néztem végig az előző hármat és nem értem, miről is beszél némelyikőtök. Hisz a die hard mindig is ez volt. John lő, majd megverik és aztán összeverve lő. Most komolyan, bármelyik részről simán össze lehetne hozni egy hasonló trailert. Csak persze érezni lehet a költségvetési különbségeket. Először még csak egy torony földszintje, majd egy repülő, aztán egy metróalagút. Engem kifejezetten érdekel, hogy ezúttal mi lesz a nagyágyú.

    Az már tuti, hogy ezt a moziban nézem meg.

  19. Én ugy olvastam egy hivatalos oldalon h ez lesz a magyar címe a 4-nek:
    Élj szabadon vagy drágán add az életed! De még nem biztos sztem.

  20. A DIE HARD széria egy műremek, egy világörökség. És az hogy hozzá csapnak még egy részt annyi év után az nem más mint megtiszteltetés és egyben ajándék is nekünk a rajongóknak.

    Az hogy jó lesz-e a 4. rész egyértelműen nem tudhatjuk, és hogy hozza-e a trilógia formáját, meg hogy csalódást okoz majd bla bla bla.. de szerintem ez az állapot még így is sokkal jobb mintha nem készülne megint egy új rész.

    És aki azt mondja: hogy nem kell további rész a trilógia már készvan úgy jó az ahogy van! Annak nincs igaza mert szerintem az életben minden a folytatásról szól, még a filmek is!

  21. Ennyiből nehéz még megmondani, hogy jó lesz e vagy sem, mindenesetre első pár megnézésre nem adta vissza a régi Die Hard-os feelinget, persze egy ilyen kis trailertől nem is lehet ezt elvárni. Látszik az egész bemutatón, hogy túl nagy tervezésbe nem estek a készítői, hogy egy jó trailert hozzanak össze. (Nem is lehet, mert vagy nincs még kész a film, vagy szerződés köti őket, hogy milyen részeket tehettek bele vagy vagy vagy…) Már kezdtem elszomorodni, hogy semmi régi McClanes dolgot nem találok a videóban, de aztán mégsem kellett annyira szomorkodnom. A végén a kocsiban, amikor ránéz a srácra, az arca a már jól megszokott McClanes lesz. :D
    Én nagyon várom ezt a részt, remélem nem kell csalódnom benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.