20 hozzászólás a “Transformers trailer vazze” bejegyzéshez

  1. NANNNEEEEEEEEEEEE! Emberek én meghaltam:D vmiér nemtom megnézni hdben, vmi vividas progi miatt, valaki pls help me, úgy megnézném hdbe a kis alkatrészek pörgését forgását:D

  2. Azt hiszem elmondhatom, hogy ez akcióorgia lesz. Ez nem lesz újdonság Bay-től. Igazság szerint én kicsit félek, mert Bay eddig Jerry Bruckheimer keze alatt ügyködött bőszen és sajnos a Sziget , amit már nem közösen csináltak már nem volt oly jó. Remélem ez ütős film lesz! Ha megbukik, kulloghat vissza szégyenében Bruckheimerhez vagy az MTV-hez.

  3. Nekem bejött a Sziget, viszont ez a trailer irtó szar. Utálom ezt a trailer stílust, hogy “basszus-hang, képvillanás, esetleg még megrettent arcok”, mindez 2-3 percen keresztül… Ja és persze olyan rövid villanások hogy látni azt nem nagyon lehet semmit.
    Ettől függetlenül várom a filmet.

  4. Ez csak ilyen elő elő elő trailer, még fél év van a filmig, gondolom amit eddig feljavítottak azokból összevágtak egy trailerre valót. Egyébként meg nem bírom azt, hogy egy évvel vagy fél évvel előre elkezdenek valamit nyomni. Két – három hónappal előre az oké , de fél év múlva már lehet , hogy a kutyát se érdekli mert agyon van már nyomatva. Amolyan Godzilla effektus, hogy azt is nyomatták minden mennyiségben, minden utcában ezer plakát és aztán meg nem is hozott annyit, mint szerették volna. Egyébként ennek a Transformers mozinak mennyi a költségvetése?

  5. raven: ebben legalabb nincs ilyen gótikus éneklés!:D de a kötelező “oh my god”+ tartom a telefonkagylót az megvan.

    ah de mar latom h a jok ilyen pimpelt hummerek lesznek

  6. Azért nem lehet látni a Transformeket rendesen, mert ez lesz a fő poén … nem akarják előre lelőni. A Godzilla előtesben sem lehetett Godzillát látni …

    Amúgy úgy néz ki , a film elveszti a képregényekre jellemző egyszerű képi világát (Autobotok vs. Álcák) és inkább olyan Gyilkso robotok feelinget éreztem ….látványilag persze ott lesz, de miért kellet újra-designolni a robotokat ?

    Amúgy elég ütős tavasz-nyár lesz , idág így néz ki :
    300 – Karin-tenger kalózai III – Pókember III – Transformers

  7. A 300 meg se közelíti majd a Karib tenger 3at. Sőt, lehet hogy 100 alatt marad majd . Egyébként jövőre ott lesz a Shrek 3, Pókember 3, KArib 3, Harry 4, ezek négyen minimum egymilliárdot hoznak odaát.
    Transformers film meg a képregényből veszi át a robotokat, a történet más, mint ahogy sajnos azt megszokhattuk

  8. MegaZork!

    “ah de mar latom h a jok ilyen pimpelt hummerek lesznek”

    Ott a nap kommentje! :DDDDDDD

  9. Autobotok vs Álcák itt is meglesznek. Utóbbiak randalíroznak, míg előbbiek próbálják védeni az embereket.

  10. Na azért a “kislány a pónival” jelenet sem gyenge!
    Még jó hogy a “My Little Pony”-t és a “Transformerst” is a Hasbro gyártja. Egész király árúkapcsolás nem?

  11. Valóban látványos, de bizony télleg hátra van még fél év, és addig a csapból is ez fog folyni… Aztán mire eljön a film, már nem lesz kedvem megnézni, mert unalomig fogják ismételni a trailer-t. A Szigetet pontosan ezért nem néztem meg a mai napig sem: túl nagy volt a trailer-dózis:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.