Heti bemutatók: Január 11.

Hát nem sok áll előttünk, asszem ha be is iktatok valamit ezen a héten, az csakis a Parfüm lesz. Nem az első trailere miatt, hanem a durván mélyhangos az ami már érdekelt, és csak egyszer láthattam sajnos. Na meg a kritikák is elég jók eddig róla itthon.

  • Konyec – Az utolsó csekk a pohárban
  • Négy (4/Chetyre)
  • Parfüm: Egy gyilkos története
  • Rize
human
írta
2007. 01. 11. 12:56
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti bemutatók: Január 11.” bejegyzéshez

  1. A parfümöt én is ajánlom mindenkinek. Én ma láttam a moziban, és egy nagyon jó film. A film eleje egyszerűen lenyűgöző. Nagyon jó a rendezés és aszínészek is, plusz a zene és az operatőri munka is. A színészek közül leginkánn Alan Rickman alakítása tetszett, és a Laura-t játszó színésznő igazán bájos. A nevét sajnos nem tudom. DE!

  2. tényleg miért érzi minden úgy hogy jönnie kell a spoilereivel?

    odáig olvastam h “a végét”, szerencsére nem haladtam tovább.

    Menő vagy h már láttad, ettől még más élményét nem kell rontani.

  3. Nem volt spoiler! Ha végig olvastat volna rájössz, hogy csak a benyomásomat írtam le. Nem szoktam elrontani mások filmélményét, még akkor sem, ha szeretnék megtudni egy film végét.

  4. De nem olvasom végig, így is csökkentett az errejáró spoilerhad a Prestige élményen. Azért nem olvasom végig mert akkor már könnyebben kitalálható, akkor is ha csak benyomás. “elrontották a végét” ennyi a max amit szabad ejteni róla.

  5. Pont ez írtam, hogy nekem nem tetszett a vége, s ha ez spoiler, akkor a Vox-ban is spoilereztek, mert ott meg azt írták hogy a végkifejlet fenomenálisan eredeti. Meg még azt írtam, hogy ennek ellenére nálam 90%-ok a film. Ha ezek spoilerek lennének, akkor bocs.

    Egyébként én is utálom, ha valaki lelövi egy film végét, lásd a Fűrész 3-as kommentemet.
    Szerintem rossz a tapasztalatod a spoilereket illetően, ezért törölted a kommentem végét.

  6. En tegnap lattam, szerintem elnyujtottak 100 percbe lazan belefert volna, meg igy is hogy szorol-szora koveti a konyvet. Hangulatos, de aki porgos filmre vagyik, az kerulje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.