Unknown

A recept a következő, jól figyeljetek: végy 5 embert, valami miatt veszítsék el az emlékezetüket, azaz fenét se tudjanak a múltjukról, dobd be őket egy semmi közepén lévő raktárba. Ennyi lenne az egész, nem túl bonyolult azt hiszem.

Unknown - James Caviezel fegyvert fog Barry Pepper-re

Jól teszed, ha fűszernek összeszedsz egy ilyen színész-gárdát mint ami itt volt, szinte biztos, hogy sokaknak lesz ismerős arc a csapatban. Ott van a mátrixból Joe Pantoliano vagy az arcról tutira ismerős Barry Pepper (Utolsó éjjel), de a Kidnapped főszereplője, Jeremy Sisto, is kapott egy szerepet, mint ahogy a sokak által csak a Prison Breakből (sémonjú) ismert Peter Stormare is feltűnik pár jelenetre. Na, hogy a legfőbb szereplő se maradjon ki álljék itt a neve: James Caviezel. Valakit tuti kihagytam.

Már csak egy apró teendőd van, ne húzd túl a sztorit, akkor se, ha egy emberrablást kerítesz háttérnek, egy ennyire yummie nővel mint Bridget Moynahan (azok a lábak!). Ez az idő-korlát is stimmel, ha a főcímeket levesszük, akkor kevesebb mint 80 perc a játékidő, azaz a készítők mindent elkövettek, hogy jó film legyen sőt, bele is passzíroztak egy két fordulatot, amik többnyire azért kitalálhatóak, de azért fogjuk rá, hogy elmennek.

Unknown értékelés

Egy 6/10, valahogy nem éreztem az erőt a filmben. Az azért nem mondom, hogy szar volt, mert egyszeri megnézésre végig lekötött, de olyan semmilyen, eszembe nem jutna később elővenni egy újranézésre. Emlegetik a Közönséges bűnözőket is ennek a filmnek a kapcsán, pedig meg sem közelíti. Ebből bizony nem lesz kultmozi. Végül pedig itt a poszter.

human
írta
2007. 01. 22. 17:26
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Unknown” bejegyzéshez

  1. Greg Kinneart kihagytad:) Egyébként szerintem elég közepes film, mert jó lenne, csak valahogy mégse. A hangulat talán hiányzik,meg lehetett volna feszesebbre csinálni.

  2. 7/10, minimum.
    Nem egy kult, de azért egynél több megnézést érdemel, i say.
    Na mindegy, hétpertíz.

  3. Ú, ez a csaj tényleg ott van a szeren… bár máshol lenne :DD
    Egyébként szerintem eléggé tucat film, akárhogy is igyekeztek. na mondjuk egy 6.5/10et én is kiosztok :D

  4. a rendőrös jeleneteknél mindig nevetnékem támadt. tényleg az egyik legjobb tulajdonsága a filmek, hogy rövid. a kiváncsiságom ugyanis hajtott, hogy nézzem és vége lett mielőtt elkezdtem volna komolyabban unni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.