Heti bemutatók: Február 8.

Na végre hoztak is be valamit. Ahogy elnézem a névsort, asszem a Babel-t be kell iktatni, a Dreamgirls tökre Oscar-esélyes, mégha csak a sok dalért is, a Mezsgye meg a Pulse című horror magyar címe lett, ami mellesleg a Kairo című horror újrája, és az érdekes benne hogy a Veronica Mars sztárja az egyik főszereplő, a másik meg a Boone a Lostból. Ki az aki elmegy az Álomlányok-ra? Ja és no spoilers a kommentekben.

  • Bábel
  • Dreamgirls
  • Mezsgye
  • S.O.S. szerelem!
human
írta
2007. 02. 08. 12:48
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti bemutatók: Február 8.” bejegyzéshez

  1. – a Bábelt nem lehet kihagyni
    – a Dreamgirls-re csak sok pénzért mennék el. Vicces, hogy a Ray-ként kiváló Jamie Foxx is benne van, habár pénzért ő is sokmindent elvállal :-)
    – japán horrorból le vagyok maradva, pótolni kellene
    – az S.O.S. szererelem! megint egy gagyi magyar vígjáték lenne? A bemutató alapján igen, egy jó poén nem volt benne. Bezzeg a Garas Dezső nagyapás filmjének trailerében igen :D

  2. hát.
    Babelt ma nézem, a Dreamgirlst jövőhéten (gagyi, nem gagyi – engem érdekel:), Pulse-ot már láttam, de jobb lett volna, ha nem… az SOS szerelem meg talán majd kitölti egy unalmas estémet vmikor (de nem hiném, h moziban.. :)

  3. Számomra a Bábel egy hatalmas szenvedés volt. Én már rég voltam voltam így filmen moziban. Mire is számítottam?! Ez a film egy hosszú, vontatott , unalmas …hmm művészfilm ?!
    Mezsgye: Ez meg megint rossz. Unalmas valami, ami próbál megijeszteni, de nem megy.

  4. Ez a Mezsgye tipikusan az a film, aminek nem szabadott volna moziba kerülnie, max egyből tékába…. iszonyú gáz film.

  5. Babel – Januárban Nolan tarolt, február Iñárritu-é. Hatalmas film kiemelkedő színészi alakításokkal, hibátlan forgatókönyvvel, remek rendezéssel, gyönyörű fényképezéssel, kellemes muzsikával és rendkívül nyomasztó hangulattal. Nem való mindenkinek, de akinek tetszett a Korcs szerelmek vagy a 21 gramm (esetleg az Ütközések), az ezzel sem fog rosszul járni. Oscart neki!!!
    Dreamgirls – Lehet, hogy csak én rühellem ennyire, de ez valami bűnrossz film, közel értékelhetetlen. Csak Beyonce és Eddie Murpy miatt érdemes megnézni, a többiről inkább nem mondok semmit.
    Pulse – Ázsiai horror remake, szintén messziről kerülendő.
    S. O. S. szerelem! – Magyar Hitch, ugyanmár. Fenyő Iván mostmár hivatalosan a legirritálóbb magyar színész lett nálam, ebből én nem kérek ingyen sem, pénzért meg főleg.

  6. A sós szerelmen kívül mindhármat megnézném, annak ellenére hogy a musical-eket nem szeretem, a 21 gramm meg nem tetszett, a horrorokat meg szintén nem kedvelem :D

  7. A Babel tutira be fog jönni, a Dreamgirlsel kapcsolatban meg az az érzésem, hogy előbb a Rayt kellene már levennem a “meg kéne már nézni” listáról. A Pulse tekerős, bele se gondoltam, hogy ilyen lesz nálunk moziban, vajon miből gondolták, hogy ezt megéri majd forgalmazni. Magyar közönségfilmtől meg nem várnék soha sokat, meg az a véleményem, hogy a Hitch egy ritka szar kúrva nagy fos hányadék volt, ami elvett két órát az életemből és cserébe nem adott semmit.

  8. benne van a hiba, hogy a bábel is “csak” 7/10. sem a CoM, sem a prestige, se a blood diamond nem tudott dvd-s vásárlásba átlendülni…

  9. a bábel ettől még nagyon jó film, csak… kár érte. a pulse pocsék, KB fuckolása az egyetlen pozitív, a sós szerelem még annál is – a dremgirlsben bízok.

  10. Babel – tegnap láttam, hát én többet vártam (A királynővel jártam még így)
    A blood diamond viszont nem megy ki a fejemből, ami meglepő, mert nem szeretem Ed Zwicket.

  11. szerintem f*sza cím. szép szó, de csak azért, mert ritkán használt, még nem kell kivágni.

    ilyenkor jönne a kérdés, hogy “miért? milyen címet adnál?”:) a mezsgye legalább passzol a filmhez. gondolom nem a pulzus vagy a lüktetés lett volna a javaslat.

    ha annyi mindössze a baj, hogy “hülye, mert ritka szó”, akkor tovább kell lépni. a cél, mindenesetre a címadással el vagyon érve. megindult a közbeszéd:)

  12. a mezsgyevel az a baj, h olyan, mintha a star wars magyar cime az lett volna, h “bolygóközi csetepaté”, a devil’s advocate-nak az, h “az ügyvédbojtár”, v a children of men-nek az, h “pereputty”.

  13. én spec nem tudtam mit jelent (csak sejtettem), pedig nem a legutolsó műveletlen bunkó vagyok. Olyna wtf a cím szerintem, de nyilván nem a pulzálás lett volna a megoldás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.