Heti bemutatók: Február 15.

Hát nem is tudom, A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) az, amire azt mondják, hogy meg kell nézni mert jó. Will Smith meg minden. Van hozzá trailer is (figyelem, nem akciófilm ;). Esetleg még az Apró titkok, bár nem hiszem. No spoileresen mi a vélemény róla?

  • Andersen, avagy a mesék meséje
  • Apró titkok
  • A boldogság nyomában
  • A kiállhatatlan
  • Malac a pácban

Ja igen, a Malac a pácban az meg a Charlotte’s Web, és egy kellemes családi film elvileg.

human
írta
2007. 02. 15. 13:02
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti bemutatók: Február 15.” bejegyzéshez

  1. A boldogság nyomában-ról azt írta a cinema h eléggé amerikai. mármint h inkább csak nekik való. amerikai álom, stb. én majd csak divx-ben kukkantom meg.

  2. pursuit: tavalyi év legjobbja nálam, mese nincs. eszméletlenül bejött. nyál? amerika? whatever. filmélmény.

    charlotte: pocsék, a szép könyvet megerőszakoló mese egy pókról. pár jó duma, de nem több.

    kiállhatatlan majd ma, de gondolopm klasszikus norvég film.

  3. holnap little children, hétvégén pursuit divx-ben.
    a kiállhatatlant már vagy 1 hónapja várom, sztem jövő héten megnézzük. de azért majd egy pár mondatos beszámolót várnék, ha lehet :)

  4. Hát én a Hitch óta nem merek megnézni Will Smith filmet, pedig a Jersey Girlben rohadt jó volt, ahogy magát adta. Biztos jó fej lehet, inkább zenéljen, mint filmben játszon, azzal kevesebb fájdalmat okoz.

  5. little children nem lenne rossz, de sokat akart a szarka – amerikai szépség, boldogságtól ordítani és a született feleségek legkisebb közös többszöröse közel 140 percben.

  6. lehet én vagyok ízlésficamos, de nekem bejön Will Smith zenés és filmes munkássága is… A Hitch és a Pursuit a maga nemében kegyetlen jó film… ahogy sorozatjunkien írtátok: suspend to disbelief – ilyen filmek is kellenek néha, nem mindig csak a letargia…

  7. Pursuit of Happyness-t rohadtul vártam, de kisebb csalódás ért a megtekintés után. Valahogy nem ilyenre számítottam, sokkal vidámabb történetre gondoltam. Will Smith és Jaden Smith remekelnek, a vászonról ordít, hogy az életben is van “valami” közük egymáshoz. Ez a passiótörténet kicsit hidegzuhanyként ért, minden csak nem a tipikus amerikai maszlag. Valamiért mégsem tudtam annyira szeretni, mindenesetre még újranézem, hátha csak épp rosszkedvemben talált meg a film. Big Willie munkásságáról meg csak annyit, hogy kevés olyen ember van, aki nem csak egy területen nyújt maradandót. Még Jazzy Jeff-fel letették a névjegyüket a zeneszerető közönség előtt, aztán a szólólemezeivel is sikert sikerre halmozott, most pedig kétszeres Oscar-jelölt színész, akinek nevére hatalmas tömegek tódulnak a mozikba, gyakorlatilag az egyik legjobban eladható név Hollywoodban. Nagyon bírom Will Smith zenéjét és színészi munkásságát is, minden tisztelem az övé, mert amibe belevág azt tényleg rendesen csinálja és mellé még tehetséges is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.