8 hozzászólás a “Sunshine poszter” bejegyzéshez

  1. remélhetőleg annyira kurva jó lesz, amennyira a trailere az..de a posztere az egyáltalán nem tetszik. igazad van. klisé.

  2. Rossz,h mindenki egyből a Mag-hoz meg a hasonló Armageddon-filmekhez hasonlítja és sajnos ez a poszter se sokat segít ezen. Pedig sztem aki egy kicsit is ismeri Danny-t az tudhatná,h azért itt jóval többről van szó mint egy agyatlan “mentsükemgavilágot” filmről! Szerintem jóval többet fog nyújtani,dehát ízlések és pofonok…

  3. Gyerekek! Vki le tudná nekem darálni pár mondatba, hogy miről fog ez szólni?
    Mert a trélertől nem lettem okosabb…… :(

  4. A trailer nagyon tetszett, a Lux AEterna tökéletes választás – még mindig gyönyörű – de sajna én a trailer alapján igencsak MAG koppintásnak látom. Biztos jobb lesz a technikai megvalósítása, és a történetben több lesz a drámai mint a vicces rész, de hát pár év el is telt a MAG óta. Igazából ha folytatásnak nyomnák, talán még fel is keltené az ember érdeklődését, és nem csak a hardcore filmbuzik tudnának a filmről hónapokkal előtte. Egyébként röhej,hogy Mo-n egy filmet reklámozni csak 1-2 héttel megjelenése előtt szabad, holott külföldön sokszor 1 évvel előtte is elkezdik már nyomatni a trailer-eket – lásd 300, Harry Potter és a Főnix rendje, Pókember 3. Na talán majd változik a filmes kúltúra és meg fognak olyat is nézni a moziban mint a Renessaince.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.