Dead Silence trailer

A Saw mögött állóktól bla bla, a marionett bábúk támadása bla bla, ha sikítasz meghalsz. Posztere is van, ami bizony creepy. Ez meg itt a trailer ami szintén az, és elég sok “honnan ismerem” arc is van benne.

human
írta
2007. 03. 08. 00:42
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Dead Silence trailer” bejegyzéshez

  1. Helyesen kérdezem, hogy mi a fasz? Annó a trailer alapján a Darknes Fallsról és a Silent Hillról is azt hittem, hogy meg lehet majd nézni.
    Bár engem a Saw alkotóitól megjegyzés inkább taszít.

  2. ha ezt 40 evvel ezelott csinaljak meg akkor attack of the evil doll collection lett volna a cime es biztos jo lett volna, de pl. az mi a trélerben amikor elkezd alakot váltani a bábu feje?!

  3. húú ez para, tiszta libabőr lettem, pedig itt ülök egy irodában fényes nappal. :)

  4. Tudom,h nem tartozik ide,de az Mtv oldalán van egy 300 másodperces részlet a 300-ból:)
    Már csak 2 hét:)

  5. jó.. nekem ez teccik, de így a trailer alapján a 2005-ös Memory című filmre asszociálok, Billy Zane-nel.
    remélem nem koppintották le a sztorit..

  6. Szerintem oda fog baszni kegyetlenül. Jó, mondjuk én elfogult vagyok, és imádom a Fűrész trilógiát. Érdekes a sztori is.

  7. Ez egy kurva jo film lesz. Nem ertem mi a “vergagyi” meg szar ezen… rohadt nagy sikert fog aratni. Maszkok is kurva jok, meg maga a tortenet is!

  8. “Silent Hillról is azt hittem, hogy meg lehet majd nézni”
    Az, hogy te nem értetted vagy h nem értékelted a filmet, attól még az nagyon is jól sikerült és nézhető volt, még ha nem is vagy Silent Hill fan. Kicsit túlzás csak, amit írsz.

  9. Nem tudom h ki miért piszkálja ezt a filmet.Én megnéztem és szerintem nagyon jó volt.Ez is olyan volt mint a fűrész 1.Lehetett akadni a végén rendesen.Amugy ha jól megfigyelitek az egyik résznél lehetett látni egy olyan babát aminek olyan volt a feje mint a fűrészbe a koma álarca.Asszem annál a résznél amikor megtalálják a sok bábút és ott van a földön vhol.Na mind1 Lényeg h jó film.Amugy van egy olyan film aminek az a cime h Billy vs Chucky.Jó lehet.CSé

  10. MegaZork – amíg nem láttad a filmet ne mondj butaságot :S
    Nem annyiról szól h. Attakkolnak a babák, ergó nem is illene a cím hozzá sem akkor, sem most..
    És a baba feje nem szimplán átváltozik, hanem egy szellem jön ki belőle, csak ez a trélerből nem jön le(ami már nekem nem tűnik gagyinak)..

    Tényleg benne van a fűrészbábú :)
    A zene, a hangulat, főleg a végén egy a egyben a “fűrész”es “na most esik le” dolog.. nagyon toppos mozi!

  11. én láttam már,és para.gecijó..elég nempuha.ahogyan egyik fűrész se,és a csattanó a végén,ahogy a fűrészbe megszoktuk

  12. Láttam haverommal, és nem volt rossz. Alapbol nekem se tetszett de azt tudom mondani jó kis film, 1-2x nagyon összefostam magamat azona bábún.

  13. Idén januárban láttam a filmet egy videótékának köszönhetően. Mielőtt megláttam a polcon, semmit nem tudtam róla ezért érdeklődve tettem be a lejátszóba lemezt.

    Igazából nem nagyon találok összefüggést a Fűrész sorozat, és e film között. Az tény, hogy a Fűrész nem tetszett. Ezt sokkal jobb filmnek tartom. Tudom: “Ízlések és pofonok”!

    A kihagyott jeleneteket nagyon kár, hogy nem rakták bele a teljes filmbe, mert szerintem kellett volna a teljes történethez. Miután megnéztem másodszorra is, még jobban tetszett. Nem beszélve az alternatív befejezésről, ami szintén érdekesebbé teszi az egész filmet.

    Aki a trailer alapján dönti el, hogy a film jó, vagy rossz, az meg is érdemli a sorsát. Legfeljebb nem nézi meg a filmet, és kihagy egy kellemes éjszakai borzongást.

  14. Jah és még egy dolog:

    A Silent Hillhez nem biztos, hogy pont az a jó, ha fan vagy. Mert ha az vagy, akkor elvárásaid lehetnek a filmmel kapcsolatban. Ergo nem fog tetszeni. Viszont ha nem vagy fan, akkor nem fox mindent érteni a filmmel kapcsolatban, és lehet, hogy pont azért nem tetszik.

    Játszottam a játékkal, és megnéztem a filemt. Nekem tetszett mind a kettő…

  15. már van a filmről rendes kritika, amit itt olvastál az csak a trailer utáni kommentek voltak. a filmet látva már mi sem ezeket írnánk :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.