Faterok motoron (Wild Hogs)

Na ez az amikor jó látni az ismert arcokat, de sajnos elég kevés poént sikerül az íróknak alájuk tenni. Azaz nézhetjük a közepes filmet, aminek a főszereplője pedig a sok ismert komédiás, meg nem komédiás arc, és még Marisa Tomei-t is sikerült besuvasztani, meg John C. McGinley-t ugye, bár ő csak a Scrubs rajongóknak tűnik fel ismertként valszeg.

Faterok Motoron (wild hogs) - Travolta, Lawrence, Macy, Allen

De komolyan, John Travolta, William H. Macy, Tim Allen, Martin Lawrence. Egész jó gárda, nem? De az említett Marisa mellett van itt még bostoni helyszínelő lányka, na és a Lost rajongók is kiszúrhatnak egy othert, akiről így kiderül, hogy a sziget előtt motoros volt, aztán meg ki tudja milyen útra tért.

A történet annyi, hogy Porsche vásárlás helyet a Wild Hogs “motoros banda” tagjai (akik bazi régóta jóbarátok) roadtripre mennek a midlife krízisükben. Persze némi kalamajkába is keverednek egy motoros bandával (aminek a főnöke Ray Liotta, agyontetoválva játssza a kemény motorost), hiszen kell izgalom is meg feszültség.

Faterok motoron értékelés

Egy 5/10 sajna, mert ez bizony eszméletlenül közepes volt, amit a zene is csak ritkán dobott fel. A film eleje még csak-csak, ahogy útrakelnek, de aztán kb a másik motoros banda feltűnése után erőteljesen unalomba fulladt. Ja, még egy dolog idegesítő volt, az amikor becgiztek, és a bika 10 méter magasra öklelt egy embert akinek rajzfilmszerűen semmi baja nem lett persze.

17 hozzászólás a “Faterok motoron (Wild Hogs)” bejegyzéshez

  1. Kicsit az Irány Colorado-ra hajaz, nem? Csak itt motoron nyomják és nem lovon? Hiszek neked, nem fogom erőltetni, majd az HBO-n…

  2. Azé kiváncsi vagyok. Meg azé geciség hogy trailerbe az emberrel mindent el tudnak hitetni: az alapján ghost rider is jó kb, és bár még nem láttam, nem sokan javsolnák hogy pótoljam. Trailer alapján erre is kiváncsi vok, főleg az inkoherens főszereplőtársaság miatt(H. Macy és Martin Lawrence, kész).

  3. Ahh annyira féltem ettől… A legtöbb vígjátéknak manapság nagyon jó trailereket csinálnak, méghozzá azért, mert a filmben lévő _összes_ poént belerakják, ami 2 percben nagyot üthet, de másfél órára széthúzva már unalmas :( Én azért egy 6/10-et így is adok rá! Látatlanban :)

  4. nálam a casino royale-ban volt nagyon szembetűnő (igaz nem vígjáték) hogy a trailerben lévő összes akciójelenetet belerakták, semmi újjal nem találkoztam közben elég uncsi volt így…

  5. Hát azért én a trailer miatt megnézem, de elszomorító ha tényleg unalmas lesz :(

  6. Az ócska kamerás verzió megnézése után jó sok embernek elvetted a kedvét a “kritikáddal”. Az enyémet nem.

  7. örülök ha neked nem ment el a kedved a filmtől. pozitív kritikával vissza várlak majd a bemutató után ide.

  8. Srácok…
    Kicsit a Jay és Néma Bob beli népekre hajaztok,de komolyan…
    Mozib*zi.com?

    Nyehehe:D

  9. Tegnap néztem,volt benne egy-két jó poén,a többi elég erőltetett. Egyébként a film elején volt még ismert arc, Paul Tautul és a fia Pauly(Orange County Choppers). Egyszer meg lehet nézni na.

  10. A trailer jobb mint a film! A zene nagyon jó, de nem húzza ki a szarból, igaz nem is ez a dolga.

  11. Piszkosul jó film!!Jó poénok.Pl:Idejössz mellém egy kakával?
    Talán ez nem olyan jó poén,de én röhögtem.A szinkron is klassz.
    Egyszóval:COOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

  12. Csak most néztem meg: 2008 junius, 28 fok este 8-kor, hideg ital némi ropi és egy jó film. 7/10
    Jó kezdet szombat estére.

  13. tegnapelőtt néztük meg szűk családi körben…
    a szereplőgárda bíztató volt, mind kedvenc…
    …néhol még nevettünk is nagyot néhány poénon…
    ez (számomra) egy katasztrófálisan szar családi vígjáték lett…
    10-ből 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.