Redline

Azt hiszem az autómániás mozibajárók, akiknek bejött a Halálos iramban azok majd a Redline-t sem fogják kihagyni, elég csak megkuksolni a trailert, és lejön a tipikus hasonló film hatás.

Ezen kívül még a köré kerített vírusmarketing sem semmi, hiszen egy gagyi kamerás vidóeban összetörnek egy másfél millóba kerülő Ferrari Enzo-t. Itt a videó. Persze, hogy kurvasokan írnak róla, sokkal többen mint amennyi reklámot lehetett volna venni 1,5 millióért.

human
írta
2007. 03. 28. 18:55
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Redline” bejegyzéshez

  1. Ez kell nekem. Fa*sza nők, fa*sza kocsik, fa*sza zene. Kinek kell több?!

    Nem bánnám ha nekem is lenne pénzem arra hogy összetörjek egy Enzo-t… Biztos nem érdekelne, ha már volt rá keret hogy megvegyem. :D

  2. nem rossz, semmi világmegváltó, de én már vágytam egy jókis brümmbrümmös mókára, mivel ezekre a halálos tuningbaszomokra má allergiás vagyok, remélem ez kicsit jobb lesz

  3. Elég kis gagyinak tűnik… Persze azért az komoly, hogy mennyi kocsit széttörnek benne, de ennél azért több kell. Meg ez a tipikus zene, a tipikus szűk short-os csajokkal, ez elég unalmas… Ettől függetlenül egyszer megnézem majd :)

  4. biztosan fantasztikus lesz és emlékezetes..évek műltán is emlékszünk majd erre a filmre :)

  5. az ilyen filmekre azért jó elmenni, mert kurva jókat lehet röhögni rajta. mármint kiröhögni az egészet. vasárnap estére tökéletes erre.
    a tokio drift is ilyen volt. a végén versenyeztünk hogy melyikünk talál több bakit a filmben és közben meg henteregtünk a röhögéstől.
    ennyit tudnak ezek.

  6. A film egy korai Need For Speed moziváltozatának tűnik; kellemes kikapcsolódásnak jó lesz, de semmi többre nem számítok.

    Először azt hittem, hogy milyen jó lett a CGI, erre kiderült, h két Porsche GT-t valóban összetörtek a forgatáson :(
    Állatok! Inkább adták volna nekem…

  7. hááát, a gone in 60 secondsnél nem hiszem, hogy jobb lesz, de a verdák miatt lecsekkoljuk majd. viszont mikor láttam a carrera gt-t összetörni, majdnem elsírtam magam.

    btw a tokio drift-nél azért nehéz szarabb autós filmet csinálni, szerintem ez is bőven át fogja vinni a lécet

  8. Enzo nem is törik össze a filmben. Annak a videónak semmi köze sincs a filmhez. Nekem megvan, nem rossz. Csak az a baj hogy még felirat sincs hozzá:(

  9. Hát en msot nézem és csak annyit hogy egy pár cigi es egy sör melett egesz jól ellehet nézni, még akkor is ha en éép egy lány vagyok, es legalbb elnezegetni ezeket az aoutkat es belegondolni hogy abban lenne egy hatalmas orgazmusod.
    Nah szoval annyira nem rossz. Tovabbi szep napot

  10. Ja Prodi, igaz én fiu vagyok, és nekem már az is orgazmus lenne, ha egy enzo-ba vagy egyefene murcielago-ba tehetném a segem s megforgathatnám azt a párszáz lovacskát(ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ) :), Szép álom.
    S szerintem a film odabasz, jók a szilikon picsák s a verdák, s a sztori is elmegy!!!

  11. Valahol olvastam, hogy egy pókeres/kaszinós jelentben szerepel Gus Hansen is. Aki kicsit is jártas pókeres körökben, tudja, hogy kiről van szó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.