69 hozzászólás a “Magyar standup: Bödőcs Tibor a Fábry Showderben” bejegyzéshez

  1. “Egyetek baracot, annyi van mint a szar….olyan, mint a fos”
    Alapmű mind a kettő. :)

  2. Nem rossz, de sztem szinte ugyanazokat a poénokat süti el mindig. Indexen volt egy fórum, melyben alapfelvetés: Bödőcs Tibor, az új Hofi?

    Hát szerintem mérföldekre van tőle, de azért kezdetnek nem rossz.

    Kereszteztetni kellene még pár hasonló ismeretlen humoristával, akik és megnézni, hogy mi sül ki belőle.

  3. Nekem megvan a Hofi összes, és biztosíthatlak, hogy Hofi is ugyanazokat a vicceket ismételte. Az egy-két új vicc egy idő után teljes cserét jelentett, de a közeli előadásokon mindig ugyanazok a poénok voltak.

  4. már nem azért, de minden staduposnak vannak bevált cuccai, amiket csiszolgat és előad újra meg újra. és jönnek ugye a friessek hozzá, meg az aktuálok. ha két év múlva is ugyanezeket mondja teljesen akkor van gáz.

  5. Kőhalmit jobban bírom, bár neki csak az első Fábrys szereplése volt jó, a másodikat “showderesre” kellett csinálnia gondolom, igy nem adta önmagát ( magyarul tulságosan is szerepelt ). Paródiában pedig Beliczai meg Sás Péter nálam a nyerő. Mármint itthon.
    A Dane Cookot amióta kitetted kb 10szer néztem végig :) Thx :D

  6. Ez a két video viszont hisztérikus. Könnyeztem, feküdtem, szétröhögtem az agyam rajtuk. Nagyon ügyes a srác.

  7. Többször volt szerencsém látni a srácot, egyetemi rendezvényeken. Hát Fábry-t úgy gondolom ma már nem nehéz túlszárnyalni, régen az volt. Neki sikerült. A másik kedvencem a tavalyi, vagy a 2005-ös Rádiókabaré győztes, Kovács András Péter.
    Mindketten részt vesznek holnap délelőtt a Kossuth Rádióban, ahol a Kabaré 100 éves évfordulóját tartját, ajánlom mindenkinek!

  8. Hüh ez tényleg az egyik legjobb, már megnéztem szinte az összes ilyen jellegű adást de ez még KAP-ot is űbereli. :D

  9. Az ismétléseiről annyit, hogy szinte minden hónapban megnézzük egy előadását, és 1-2 mondatnál több átfedés egyszer sem volt!!! Nem lehet más hazai humoristával egy napon említeni. Zseniális, és hónapról hónapra megújul. Csak azt sajnálom, hogy nem ad ki hanghordozót, illetve mennyi mindenről lemaradunk, ha ilyen termékeny.

  10. Üdv néked is! (egy nyuuzista) :)
    Amúgy kajak a srác,ráadásul könyvtárban vagyok , nem néztek hülyének,amikor szakadtam a röhögéstől :D

  11. Isten a srác!! Több anyagot kéne szereznem tőle..végigszakattam az egészet :D!! Hihetetlen!! Nem is lehet máshoz hasonlítani.Kategóriájában (akiket eddig láttam ) a legjobb!!

  12. A Tibi szerintem nagyon jó . Tetszik ,hogy a falusi emberek stílusát nagyon jól érzi.Szerintem csak így tovább! Lehet hogy nem hofi de szerintem neki nem is hofinak kell lennie.Ő maradjon csak Bödőcs Tibor!!Üdvözletem! Ja! elfelejtettem valamit,nagyon szeretném ha lenne dvd vagy valami!

  13. Tibor akkor is tökjó és állati tehetséges. Személyesen is ismerem, remek ember, kivégeles tehetséggel:)

  14. Tibi isten császár vagy nagyon jol csinálod minden nap megnézük a videoid vedd át Fábry helyét!!!!!!!!!:-)egész évbe sziget !!!!!!!!!!!!na csá sok sikert :-)!!!!!!!!!!

  15. Szerintem veteszik Hofival kiváncsi lenek egy közös humorizálásbol mi sulne ki de sajnos az egyik legjobb hmoristánk meghalt . Talán Bödöcs azért job egy picit mert ujabak poénok.

  16. Jókat röhögcséltem:))

    Mé csak ecce nyomhatok…e van irva alul….mé nem nyomogathatok itten? enyém a gép nem???? Na akkó nyomom:))

  17. Hát ez egy nagy szar… műröhögés meg ezeréve hangoztatott poénok!
    Sajnálom…nekem Kőhalmi jobban bejön, legyen az az első Fábry-s szereplése vagy a többi!!! :DD

  18. Hát Tamara, nem akarlak megbántani, de azért valami gond lehet veled, ha ez nem tűnik viccesnek. Ahányszor összejövünk a haverokkal, mindig aktuális 1-2 Bödőcs poén…

  19. Hofihoz nem lehet hasonlítani, de nem is szabad!!! Viszont h egyéniség az teljesen biztos! És igen, valóban ismétel poénokat, de pl most Miskolcon abból a !!25percből!! amit nyomott, több mint a fele új poén volt és nem kaptam levegőt! “Nagymamák amikor forgatják a szájukban a műfogsort : Szájbarubik!? :D:D:D könyörgöm ha ez nem poén akkor semmi :D

  20. Szerintem elég neki oda kiállni és ezeket röhögés nélkűl elmondani annyi ember elött.jól bírja a srác!!amúgy nem rossz:)

  21. Szerintem jó a srác mindenkinek megvan az előre megirt előadása és akkor lesz igazán jó ha bele tudja füzni at aktuális eseményeket.

  22. szerintem tibi a jelenlegi legjobb humorista, aki azt mondja, hogy nem jó valamiért a srác, annak át kellene értékelnie saját magát, mert akkor valami gond van a gondolkodásával, és igen, Tibinek ki kellene adnia egy dvd-t, és vezethetne is műsort,….azt hiszem jobban szeretem most már őt, mint fábry-t, de azért ő is szuper

  23. Novemberben felléptek Kőhalmival Szolnokon.Kb.:3 óra tömény humort kaptunk, szétröhögtük az agyunkat.Poénjaik örökzöldek nálunk.Szerintem nem kell összevetni Hofival aki inkább politikai vonalon mozgott.Összehasonlítva műsorukat az eddigiekkel egyetlen egy poén nem ismétlődött.
    Még mindig izomláz van a nevetőizmaimban.Nagyon tehetségesek.

  24. Novemberben felléptek Kőhalmival Szolnokon.Kb.:3 óra tömény humort kaptunk, szétröhögtük az agyunkat.Poénjaik örökzöldek nálunk.Szerintem nem kell összevetni Hofival aki inkább politikai vonalon mozgott.Összehasonlítva műsorukat az eddigiekkel egyetlen egy poén nem ismétlődött.
    Még mindig izomláz van a nevetőizmaimban.Nagyon tehetségesek.

  25. Nagyon nagyon jó ez az emberke:)Egy csomószor láttam a vidijeit,de még mindig tudok rajtuk röhögni:)

  26. Szerintem semmi köze Hofi Gézához, ö volt a kabaré királya! Szeretném minden kabaréját!

  27. Ez az ember tud valamit….persze lehet támadni de tényleg Kell??Nem sikerűl rájönnöm hogy egy közvetlen nem beképzelt szerény ember aki nevettet ebben a nevetséges országban miért kell bántani???

  28. Köszönöm Tibi mikor korházban voltam sokat néztem a fábris anyagodat komolyan segített.

  29. Nagyon jó!!!!!!!!
    A poénok ötletesek és igazságtalan az, aki azt hiszi, hogy mindig ugyanazokat a vicceket süti el!Csak így tovább :)
    Szolnok szurkol!

  30. Tudja valaki, hogy kitől származik az a poén, amely tavaly hangzott el a Fábry showderben.
    – Vidéken pesti köcsögnek, Budapesten meg falusi parasztnak hívnak.
    Valami ilyesmi.
    Az én kedvencem Csenki Attila és Kiss Ádám.

  31. hát szerintem hihetetlen :P
    Bucsuszentlászló xd
    én is falun lakom és anniyra hiteles képet ad, hogy az felülmulhatatlan..
    igy tovább!!

  32. Imádom,örök kedvencem.Minden héten egyszer megnézem,és mindig kacagok annyit,hogy nem igaz.
    Éljen Tibi!

  33. Gyááá…öcsém…Mekkora állat ez a pasi!!!!Sztem ő a legjobb…Meg KAP és Kiss Ádám:)Imádom őket!!!!!!!

  34. Sztem csúcs a srác. a fiatalok nagyon jók. Várom mi lesz velük, ki marad meg, ki fejlődik tovább. Nagyon jő a Tibigyerek. Nekem olyan mint a nép fia, igazi falusi életeket tud meglátni és élvezetesen előadni . Csak így tovább Tibor.

  35. Edit: – Vidéken pesti köcsögnek, Budapesten meg falusi parasztnak hívnak.
    Ez sztem Dombóvári…Legalábbis ő rémlik.

  36. Sokszor megnéztem már és mindíg sirva röhögök valamelyik poénján. Akárki akármit mond, én utoljára Hofinál voltam így. Úgy tud gesztikulálni, olyan fejeket vág már azokon majd be sz….k. Csak sajna nagyon kevés anyag látható tőle

  37. Nem tudom megunni, egyfolytában röhögök. Bődöcs, Kiss Ádám (nyomjadróóózsi!!!), Kőhalmi. Őket bírom a legjobban. Némely poénjuk már szállóige nálunk.

    Amig én éjlek, enné a házná álat lesz.

  38. legjobb!!!!! csak levették jútubról a standup-osokat…:S szemétség. ezt is pl rongyosra néztem.:D

  39. jah, a showder klub miatt levadászták a régi fellépéseiket, hiszen milyen már, hogy valaki megnézi a régi videót aztán bekapcsolja a rákövetkező hétfőn a showder klubbot..

  40. Lehengerlő ez a srác!!! Hofihoz azért lehet hasonlítani,mert az előadásmód az….ami megkülönböztet egy “igazi” humoristát a “mondvacsinált” humoristától,az viszont mind a két embernél fantasztikus.Kőhalmi Zoli is nagyon jó ebben.Ő is egyedi és úgy megy fel a színpadra,hogy már akkor nevetek,amikor még nem mondott semmit.Ez fokozottan igaz Hofira(jelmezek,arcmimika)és fokozottan igaz Tibire is.Zseniális ez a srác…. Egyébként érdekes,hogy a média az olyan tehetségtelen embereket favorizálja,mint például Nacsa Tehetségtelen Olivér és társa.Nem bántani akarom őket,de lássuk be……ezekhez a srácokhoz képest(Bödőcs,Kőhalmi,Kiss Ádám,Kovács András Péter)nagyon gyengék és akkor igencsak szelíd voltam.:) Ez a három,esetleg négy ember az,aki újra fel tudná “virágoztatni” a Magyar humort.Tibi…. Fantasztikus vagy! Színész és humorista is egyben,mint anno Hofi volt.Le a kalappal…

  41. Szerintem meg kevésbé Bödőcs (bár nagyon nagy tehetség és zseniális előadó)…de sokkal inkább Hofi Gézára emlékeztető mind gondolatiságában mind eszközkészletében a szakma szerintem egyébként is legjobbja Aranyosi Péter. Nálam második helyen Szupkai Viktor (Maciarc) fut be mint a legjobbak egyike. Kovács András Péter és Csenki Attila a két leggyengébb standup-er 2013.-ig bezárólag…onnan meg már elkezd felhígulni a kínálat már ami az újabbnál újabb előadózuhatagot illeti.

  42. Kőhalmi előadásainak tényleg van valami egyedi bája és varázsa de ez elmondható a híres hangutánzó Trabarnáról is és a közelmúltban egyre jobban felerősödő szomszédnéni produkcióról is. Trabarna szerintem zseniális gépzaj utánzó de sokszor még K.A.P.-ot is alulmúló standupper.

  43. Kőhalmi, és Kiss Ádám is benne van a legjobb 6-ban.Hadházy Laci is belefér a 10 legjobba, nem gondolom az előttem szoló valamelyik amatőr itész véleményét mérvadónak aki szerint Bagy meg Nacsa tehetségtelenek lennének, csak amit azok csinálnak az egy másik műfaj. Az nem standup hanem : paródia, hang és személyiség utánzás (Korda, Gyurcsány, Orbán paródiák.)

  44. Bödőcs Pedig nem elképzelt hanem valós emberek mimikáját megmozdulásait és minden vicces megmozdulását zseniálisan pellengérre állító, vérbeli komikus módján , nem sértően , de azonnal ráismerhetően tálalja a nagyérdemű közönség elé. Aranyosi, Bödőcs, Kiss Ádám, Szupkai, Trabarna(kizárólag mikor géphangokat kommentel és utánoz,…a szerintem talán legkevésbé felejthető , zseniális standupperek csokra….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.