8 hozzászólás a “Magyar standup: Kőhalmi Zoltán, az előzmény” bejegyzéshez

  1. A Srác az 1998-as viccfesztivál győztese, ha nem vagyok félretájékoztatva:) Egyébként nálam a Badár,Kovács AP páros viszi a prímet. ha olyat is linkelsz be Human azt majd jól megdícsérem:)

  2. Kovács Apnél sajnos eléggé érződik a kintről nyúlás néha, de linkelni fogom azért nemsoká, csak még valmai filmről is írólk azért előbb :)

  3. 1-2 jól eltalált poén kivételével ezt sem nevezném viccesnek, a másik videója valamivel jobb, bár az is édeskevés.

  4. Szerintem elég bejövős. A bénázós bajor, stb után ez eléggé felüdülés. Igaz, nekem sem ütött mindegyik poén nagyot, de én voltam élőben a Dumaszínházban, és ott is remekeltek. Bár ott könnyebb, több ideje van, és jobban tudja bevonni a közönséget néha…

  5. Human, ugye nem mondod, hogy csak most fedezted fel őket? nekem van még jó néhány felvételem tőlük, igaz csak mp3ban, rádiókabarés szereplések, imádom őket oda-vissza…. érdemes még megemlíteni Litkai Gergelyt is, aki azt hiszem szintén fellép a Dumaszínházban, igaz a Showder-ig még nem vitte, de a rádiókabaré oszlopos tagja. nekem az ő szövege az, amin muszáj visítva röhögni.

  6. Ellenben tippeket szívesen fogadunk bármikor! :)
    Ez a Kőhalmi azért érdekes figura. Azt hiszem egyértelműen beleesik a Hofi féle Sága selyem sonka kategóriájába. Méghozzá annyira, hogy engem baromira zavar, és mégis szakadni lehet a röhögéstől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.