Csak szólok

Jim Jarmush Zen hangulatú Ghost Dog-ja (Szellemkutya) csak 599 már, főszerepben Forest Whitakerrel, aki egy fekete (meglepő), pisztolyos szamurájt alakít a nagyvárosban. Namost ehhez csatlakozott az 599-es pulton a Straight Story (Az Igaz történet) is már, aki 950-ről bukott lefelé. Arról ne is beszéljünk, hogy a szar kiadású, de kult Swingers (Bárbarátok) már 300 forint alatt kapható. Hiába, annyit megér még ez az utolsó sz.r kiadvány is. Nehéz lejönni az olcsó dvd-kről.

14 hozzászólás a “Csak szólok” bejegyzéshez

  1. Saturn, Mammut :

    Tegnap vettem 950 HUF-ért Lost Highway és Twin Peaks- Tűz, jöjj velem

    David Lynch rulez ! :)

  2. Nehéz bizony! Legutóbbi termés, egytől egyig 990-ért: A félelem bére, Szigorúan piszkos ügyek, Zsinóron, Négy szoba, Shop Stop!

  3. Na igen, úgy látszik ez a Lost Highway most jött ki olcsóban, mert én is tegnap vettem meg :) A szigorúan piszkos ügyek 2-3. részeit vadászom még, egyelőre sikertelenül.

  4. nem nézem az árakat, mert erős vagyok. ami érdekel, azt megveszem többért is. csak azért, mert olcsó, nem, nem soha:)

  5. raven: én szigorúan piszkos 1-2-t annó Auchan-ben vettem meg. Tudom h trilógia, de nekem a 3. rész nem ért meg ezer forintot. Ha lemegy 600-ra (nem fontos) akkor talán.

    a Swingers nem ér meg 299-et? :D nekem még van hely mondjuk, szal olyan gond nincs.

  6. Raven: Teszkókban most újra felbukkangatott. Egy időben nem volt, de tegnap megint láttam egy köteggel.

    Az olcsó dvd vásárlásról és mennyiségről meg inkább nem nyilatkozom :)

  7. Nem arról van szó, hogy sajnálnánk kiadni pénzt a minket érdeklő filmek egy-egy igényesebb DVD kiadásáért, de hát mit csináljunk, ha potom pénzért dobálják a piacra az amúgy jó filmek fapados változatait! Én pl. akármikor megvennék egy duplalemezes, papírdobozos limitált szériás kiadást a Vándorló Palotából, de arról kurvára nem én tehetek, hogy a hülye magyar forgalmazó egy párezer forintos ultragyagi korongon hozza ki.
    Ilyenkor anyázok egyet, de mivel számomra úgyis MAGA A FILM a lényeg, ezért lenyelem a békát, és nagy sírások közepette kiadok érte 990Ft-ot!

  8. nem értem miért jó pörögni ezeken a szar olcsó kiadványokon. ha megveszek egy filmet, dvd-n azt azért teszem, mert annyira bejön, hogy bármikor megnézem újra. ha már ilyen a film akkor az legyen igényes kiadásban, extrákkal, hogy többet tudjak a film készitéséről stb. mi értelme a filléres szar kiadványoknak?

  9. jah, ha meg itthon nem adjék ki akkor mi mi van? az én gyűjteményem 80%-a külföldről való. szarni az igénytelen kiadókra. tanulják meg becsülni a gyűjtőket!

  10. csak szolok, Pizsama, hogy nincs igazad, de sajnos Human Insect eleg csunyan besertodott a finoman szalracsiszolt irasomon, pedig a textarea pixelei elaleltan pihegtek a gyonyorusegetol igy

    hat majd maskor elmondom esetleg. :(

  11. én nem sértődtem be, de a világmegváltás/pazarlunk mittoménmi nem hiszem hogy ide illenek, teljesen offtopikként egy dvd-t olcsóért poszthoz. ennyi.

  12. pedig a ketreces csirke es gyerekporno halk sikolyban olelkezo veszterhes relacioja hatasosan mutatta meg, miert nem vesz tisztesseges ember occsodeveden Miyazakit ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.