Az utolsó jelentés (Breach)

Igaz történet alapján, írták ki az elején egy videóbejátszás után (ami lehet igazi volt). Ez mostanában nagyon trendi, csak ha már nem “igaz történet” ténylegesen, hanem alapján, akkor tényleg kéne bele írni valami izgalmat is. Nem sokat, végül is kémfilm, de azon hogy mindig az utolsó pillanatban kell pár dolgot megcsinálni már nem tudok izgulni. Ennyi. Ha tényleg ilyen béna tervezéssel menne a kém buli akkor katasztrófába torkollna minden akció.

Az utolsó jelentés (Breach) két főszereplője Ryan Phillippe, Chris Cooper

De végül is igaz, hiszen ilyen az élet mint Az utolsó jelentés, azaz többnyire elég unalmas, sok sok kötelező körrel. A történet mi? Elkapják Amerika legkomolyabb orosz kémjét. Ezzel kezd a film, hogy bejelentik a letartóztatását, aztán két hónappal korábban ugrás, és látjuk a folyamatot, ami sajnos nem túl izgalmas jelen esetben (le kéne ültetni az írót a Wire elé és “na így kell jól bemutatni egy sima nyomozást” dumát levágni neki). Szóval lehet jó agy-játékot elképzelni, de valójában itt nincs olyan, egyedül a fiatal csávó egyik húzása tetszett, de nem lövöm le melyik.

Amit viszont sosem értek a bűnösökben (mivel a film felfedi az első percében, hogy kit csuknak le és miért így nem tekintem spoilernek), hogy miért kínozzák magukat. Egyszerűen el kell fogadni, hogy rossz vagy, és kész, nem őrlődni. Ez egy komolyabb esszét is megérne, majd talán yummien.

Az utolsó jelentés értékelés

Hát sajnos ez csak egy 3/10 lett. És megéri/te? Kérdezi Ryan philippe a filmben. Hát az 1300 forintot azt nem.. de mivel a napfényt már láttam, így nem sok néznivaló maradt jelenleg. Talán még majd az Elemi részecskéket egyik nap, amilyen mozizós kedvem van mostanában.

human
írta
2007. 04. 15. 21:12
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Az utolsó jelentés (Breach)” bejegyzéshez

 1. amilyen jól indult a hét úgy kezd megint befulladni a mozi
  megint percekig kell néha böngészni a moziműsort, hogy mit nézzek, nincsennek nagy “ezt látnom kell” filmek (kivéve 300), így megnéztük mi is ezt, de elég sokszor pillantottam az órámra, semmi komoly feszkó, csak a lassú menet a biztos tény felé… mondjuk vicces volt President Plamer és Vice President Bob Russel egy filmebn :)

 2. Nézz vadidegent… Halle Berry…. az ilyet már csak ezért is muszáj… nomeg kiváncsi vagyok, hogy milyen :D

 3. Na jó hogy írsz róla mert már épp fontolgattam hogy megnézem, mert a trailer alapján nem tűnt olyan vészesnek.

  Más: most fejeztem be a Brick-et… coffee and pie, oh my? Üt.

 4. Filmet még nem láttam, de szerintem passzolom a mozis megtekintését. Winnie jól mondta, Titanic van és rohadt jó választék, onnan szemezgessetek. Jópár kincsre lehet lelni, én már találtam is magamnak.

 5. nekem bejött, hogy ilyen lassú volt. chris cooper jól alakított. kis nyomozás, kis lelkizés felváltva, mindez kényelmesen lassan (és sztem nem vontatottan).
  Valószínűleg jó pillanatomban néztem meg (moziban), a divx-be biztos beletekertem volna, de az is biztos, hog nem véletlen az imdb 7.2

 6. fú.. múlt héten néztük meg, nekem nagyon bejött, de írtam is a másik topicba, h 9/10 :)

 7. Jó film, kicsit lassú, de nekem ez tetszett a Transzormerszet meg gyerekesnek találtam. Nincsenek effektek, trükkök, csak színészi alakítás és a nem rossz story.

 8. No csak megnéztem DivXben :) Nem volt olyan rossz, kellemes borongós estékre való film. Jóindulattal adok azért egy 6/10-et rá. De az a zsebes móka tré volt…

 9. Sziasztok! Én most néztem meg DivX-ben és nekem nagyon tetszett a film. A színészi játék kiváló, és a sztori is nagoyn jó. Feszültség is van benne elég. És pont azért jó film, mert bár tudom a végét, mégis érdekel, hogy mi történik közben. Valakinek tetszik, valakinek nem, de semmiképp sem aggatnám rá a “rossz” jelzőt. Egyszer nézhető, hangulatos darab lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.