23 hozzászólás a “A karácsonyi Die Hard hangulatot hiányolóknak” bejegyzéshez

  1. Egy picit szerintem már túlzásba vitték a “húbazmeg” jeleneteket, de ez ugye csak trailer, szal még bármi lehet.

  2. csak nekem van az a rossz érzésem, hogy minden akciót előttek ebben a trailerben? kár volt megnézni :(

  3. Hát nem tudom. A McClane feeling benne van, de ezek az akciók. Mert a kamion, meg a kocsivalhelikopter még okés, de a pörgő autó elől legugolás meg ez a helyben libegő F-35 (vagy mi) már oltári gáz!!! Szóval kicsit szkeptikus vagyok.

  4. A pörgő autóval meg a helikopterbe beleugratással semmi gond, az belefér, mert egy új akciófilmbe kell a látvány. De ez az F-35 farkán rohangálok és nagyobbat ugrok mint Pókember már kicsit sok. Meg ezek a hopp, még éppen sikerült megkapaszkodnom ill. x méteres zuhanás után elkapom a tűzlépcsőt vagy mit jelenetek sem bíztatóak. Francér kell itt Willisnek akrobatáznia, elvégre már túl van az ötvenen akárhogy is számolom.

  5. Aeon, meg egy Boeing747 szárnyán verekedni, meg egy dömperből az alagút mennyezetéből kilógó létrára kapaszkodni, tudom, egyik se “életszerű”!!! De azért be kell lásd hogy egy a városban, az autópálya tartópillérei között manőverező sugárhajtású gép azért már egy kicsit túlzás, nem?!

  6. aeon flux: ebben úgy néz ki mindenből nagyon sok lesz. a többiben volt balansz, az itt nem lesz. nyakamat rá!

  7. ae: 1: nemtom, én most láttam apple oldalon hoyg náluk új viszonylag, nem figyeltem h már volt máshol.

  8. “a többiben volt balansz, az itt nem lesz. nyakamat rá!”

    nehez a dolga az egyszeri filmesnek: a filmet vagy az agyatlan primitiv tusko barmoknak kesziti (ezek volnanak a tisztelt mozilatogatok), vagy a normalis embereknek (ok azonban nem jarnak moziba

    es lassan ki is halnak mar)

    de elmondom a megoldast, mert megint nem fogjatok erteni es megint habzani fogtok, mint a mentosos kola.

    nem kerulne egy dollarcenttel sem tobbe es egy percig nem tartana tovabb igazan jo filmeket kesziteni, de nem szabad nekik, mert a jo film az Eletrol szol es a tisztelt mozibajarok azonnal radobbennenek, hogy nekik ilyen nincs, es ez nagyon megrazo tud lenni (majdnem azt mondtam katartikus, omg) es ezert soha tobbet nem mennenek meg a mozik kozelebe se.

    tovabbi szep napot, jo mozizast.

  9. minden willisen múlik: ha ő el tudja adni, hogy ez a hókuszpókusz neki kurvára nehezére esik, meg marhára fáj, akkor a néző megeszi. így volt ez az első három résszel is, s szerintem a folytatással sem lesz másképp. (elég koszos meg lucskos meg véres a gönc rajta.)

  10. Sztem gyenge, Willis öregnek és kövérnek néz ki. A mellékszereplők közül egy sem igazán karakteres. A mostani partner-srác a 3. részbeli Samuel L. Jackson szerepét akarja átvenni a folytonos beszólással de valahogy gyenge. Ahogy látom, nincsenek a megszokott rendőr kolléga arcok sem. A negatív szereplő is csak a szemét mereszti, úgy látszik minden 2. részben kikapnak egy gyengébb főgonoszt.

  11. c14: te nem unod kicsit? rssben nem látszott h te írtad, de kitaláltam a szokásos dumából, kattintottam és lám tényleg te írtad.

  12. Human Insect:
    legkozelebb vigyazz kerlek jobban, mert most majdnem megbantottal, de szerecsere nem, uhhhh.

  13. Ez bammeg gecijó :) Amiket írtatok, az alapján rossz előérzettel indultam neki (bár láttam a korai trailert már), de finyi lesz ez én érzem :) Mondjuk a zenék jobbak is lehettek volna alá.
    “Did I saw… I did it!” :D
    MI3 can kiss my ass.

  14. Ezzel a résszel elvész az ami McClane és a die hard(csókolom mit tetszik már megint egy ilyen szituban keresni?) sajátossága volt. Amióta betört a computer-animáció, ezek mindent elbarmolnak. A koszos trikót meg cseréljék le akkor kevlárra és neoprenre.
    Látványos fos lesz.

  15. Engem nagyon nem érdekel ki mit mondd. Bruce Willis nekem isteni rangra emelkedett a Die Hard első részével, és mivel tudom, hogy nem “vallási” szempontok alapján lessz elkurva mint az MI3, engem nagyon is érdekel. Lehet hogy egy film folytatásai rosszabbak mint az első rész (kivéve persze a Halálos Fegyvert), akkor is megutik általában a mércét.

    Ismét hangsúlyozom a MI3 nem volt ilyen számomra egyedül, az volt életem talán legnagyobb várakozássokal megnézett fillmje, és akkorát csalódtam, hogy majdnem elsírtam magam a mozi előttt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.