A szellemem bolygókat robbant fel épp

Arcade Fire-t hallgattam, ültem egy padon, a könyvet le kellett tennem mert annyira gyomron vágott, hogy nem bírtam tovább olvasni, úgyhogy gondolkoztam a soha el nem készülő pesszimista filmemen.

A filmből még nem sokat találtam ki valójában, de a posztere már megvan – pár napja, de most csiszolgattam rajta még kicsit a fejemben. Olcsó képi megoldás amúgy, mert a film címét (Follow You Down (talán)) használná a poszterhez, bár a forgatókönyvben senki nem szenvedne autóbalesetet.

Ja igen, szóval a poszter, nem valami nagy durr amúgy, csak egy autó által kiszakított védelmi korlát, amin épp leugrana egy nő. Az ég alapvetően teljesen sötétkék lenne, felhők nélkül. Nyilván a napnak nincs helye egy ilyen helyen, meg az erős fénynek sem. A nő épp elrugaszkodna egy futás után, asszem szoknya lenne rajta, meg valami olyan felső ami a futástól tud hátul lebegni, és egy divatos sál.

a human movie. Ennyit az agymenés kitérőről.

human
írta
2007. 04. 23. 20:20
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A szellemem bolygókat robbant fel épp” bejegyzéshez

  1. Nem rossz, de ez pesszimista filmnek túl energikus :P
    Ahogy így elképzeltem a posztert, én úgy csinálnám hogy minden marad, de csaj sehol, csak két levetett cipő (ilyen mostanában divatos balettcipő jellegű, méghozzá pirosas színű) az úton a biztonsági korlát átszakított részénél. Ez kicsit depisebb :)

  2. Én meg olyan filmeket szeretnék, amiknek a végén a főhős értelmetlenül meghal…

  3. Szerintem jó és kész :)
    Persze azt nem tudom miért hagyja ott a cipőjét, de maga a tény hogy ott a cipő a “szakadék” szélén, de nincs ott senki, az elég sokat sejtető és miszteriőz :D Najó, téma lezárva :)

  4. volt a mortal kombat sorozat anno a tévében. ha jól emléxem, annak a legvégén a jók mind meghaltak és a gonosz győzedelmeskedett.

  5. szerintem hallgasd meg az arcade fire- től a black waves/ bad vibrations vagy a no cars go c. számot (de igazából akármelyiket) és felejtsd el ezt a hülyeséget!

    :-DDDDDDDDDD

  6. Ugyanez működne ám híddal is. A plakát tetején híd, kiszakadt korlát. Esetleg levetett ruhadarabok. A különbség: a híd kellően nagy távolságból látszik. Jó magas. A kiszakatt korlát alatti részen, a híd alatt átnézve zuhanó női test, rajta bő ruha, amibe belekapott a szél zuhanás közben. Az égen néhány madár. A híd alatt még ottvan az autó kiégett roncsa a kiszakított korlát alatt. Lenn kopár föld, esetleg fellehet turbózni néhány prérikutyával amelyek egy a közelben levő testet marcangolnak épp (legyen az emberi, vagy más). Az egyikük felnéz a zuhanó testre…

    :D human, beindítottad a fantáziám ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.