Vajon megcsinálja Spidey?

Nem vagyok nagy box office bújó, de a Spiderman volt a bemutatója óta (2002) a legjobb nyitóhétvége rekordtartó 114.8 milló dollárral, aztán tavaly elverte az Aquaman (Entourage utalás). Na jó, nem az Aquaman hanem a Karib Tenger 2 összesen 135.6 milliót kaszálva az első hétvégén.

human
írta
2007. 05. 03. 10:13
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Vajon megcsinálja Spidey?” bejegyzéshez

  1. esélyes. soha egyetlen filmet sem vetített annyi mozi amerikában, mint a spidey 3-at. aztán nagy visszaesés várható, mivel a film szar. :)

  2. Megcsinálja hát.Az amcsik olyan képregényfüggők, hogy nagyon…Pókember az egyik legnépszerűbb. Ráadásul Venom az egyik ellenség, aki az egyik leghalálosabb ellenfele volt. Legalább egy 140 millás hétvégi bevétel lesz.

  3. miért csinálja meg “hát”? ha annyira képregényrajongók, akkor az első részre ment el mindenki és nem véletlen, hogy a második mbár jobban nyitott, de kevesebbet hozott.

    az lenne a papírforma, ha kb a 70-80%-át hozná a 2. rész bevételének és nem döntene csúcsot. azt a karib 3-nak kell, mert annak az első két része növekvő érdklődést mutat.

  4. a diehard4 lesz a nyár befutója (csak poén, tudom h nem spideyval egy kaliber)

    winnie: már hozott valami 29 millát pedig még ugye alig mutatták be valahol

  5. Az idei nagy favoritok: Spiderman 3, Shrek 3, Karib-tenger 3, Harry Potter 5
    Valamelyik kasszát fog robbantani… Szvsz a Shrek 3 vagy a Karib 3 lesz a legnagyobb durranás…

  6. Human! Honnan szedsz ilyen friss box officet? Ahol én nézem ott még csak április végi van vagy régebbi… :(

  7. Szerintem is rosszak voltak ezek a Pókember filmek. Sok évvel ezelőtt még én is vettem ezeket a képregényeket , de a filmek nem adták vissza azt, amit képregényben láttam. Az meg ugye csak hab a tortán, hogy nincs a filmben hálókilövő készüléke vagy mifene, egy igazi pókrajongó szerintem már itt lázadt volna:)

  8. Nekem a képregényben a fekete ruhás volt a kedvencem, de látjátok, nem akkora hype h első nap beiktassam a 3. részt :)

  9. egyszer spidey is összekülönbözött a silver surferrel
    ez most jutott eszembe a fantastic four 2 előzetese kapcsán :)

  10. Nekem tetszett az első két rész, még a képregényekhez viszonyítva is.
    A harmadik résztől félek, mivel kicsit sok ez a három ellenség egy filmbe, először reménykedtem, hogy Venomot csak a 4. részben hozzák be, mert az külön megért volna egy filmet. Egyébként nekem is a fekete pókruha tetszik jobban, a piros-kék túl hivalkodó.

  11. Gyerekek, ez a film baromi gyenge volt. Halálra úntam magam. A vízuális effektek szépek, de uncsik, a zene már lerágott csont. Tobey soha nem volt ennél hiteltelenebb pókember. Bazi nagy csalódás… bár a kettő után mit vártam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.